Arkadaşlar ben yaklaşık iki ay önce meme büyütme ameliyatı oldum bi ağrım yok çok şükür ama sağ koltukaltımda bir şişlik ve sertlik var doktorum önemli bişey değil dedi ama içim rahat etmedi bi türlü hareket edince yada dokununca ağrım yok ama sertlikte geçmiyo..
Aynı durumu yaşayan varmı??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde kesi yerim koltuk altı adencim. Ameliyattan hemen sonra koltuk altım da sanki bir yumurta varmış gibi şişmişti Baya'da bir serti ama şimdi şişler indi sertlik kalmadı. 2 buçuk ay geçti zamanla sertlik geçiyor endişelenme derim ben. Hem doktorunda önemli bir şey yok demiş olsa söylerdi mutlaka. Hafif masaj yapabilirsin kan dolaşımı artar ve şişlik için faydası olur.[/QUOTE
Canım doktorumla tekrar konuştum seninle aynı şeyleri söyledi insan ister istemez korkuyo işte acaba tek bendemi oldu diye düşündüm biran şimdi içim rahatladı çok teşekkür ederim ilgin için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar koltukaltından olduğunuza memnunmusunuz?hiç keşke göğüs altından olsaydık dediğiniz oldumu?bende sonbaharda düşünüyorum.göğsümde iz olmasını istemediğim için koltukaltı istiyorum.aklımda 2 doktor var ferruh bingül ve volkan tayfur.yazdan sonra ikisiylede görüşüp ona göre karar vericem.çook heyecanlıyım:18:
Cevabın için çok teşekkür ederim adencimbende göğsümde iz hiç istemiyorum.önceden ferruh bingülü düşünüyordum.ama araştırdıkça volkan tayfur hakkındada çok olumlu yorumlar olması dikkatimi çekti.özellikle koltukaltı kesisini tercih etmesi hoşuma gitti.ama genelde damla silikon uyguluyormuş sanırım.ben pek damla istemiyorum.bakalım bana neyi uygun görecek...normalde yaz bitsin hiç istemem ama bu sene dört gözle sonbaharı bekliyorumm...
Bende ilk başta daha doğal olur diye damla istiyordum.ama daha sonra damlanın dönme riski ve daha sert yapıda olması nedeniyle vazgeçtim.zaten göğsüm neredeyse hiç yok.o nedenle kasaltı istiyorum.o zaman yuvarlak doğal duruyormuş.umarım banada yuvarlak daha uygundur.iyi dileklerin için teşekkür ederm canıminşallah seninde koltukaltındaki problem kısa zamanda düzelir...
Attiscim çok teşekkür ederimbendede göğüs altından yaptırırsam ve iz katlantı yerinde değilde göğsümün üstünde kalırsa korkusu var.koltukaltındada kimileri daha ayrık durabileceğini söylemiş.ama çoğu doktor ayrıklığın göğüsün kendi yapısıyla ilgili olduğunu söylüyor.düzgün yapıldıktan sonra koltukaltı olmasının bir etkisi olmaz diye düşünüyorum.başından beri benim isteğimde koltukaltı yöntemi.göğsümde iz istemiyorum
Damla proteze gelince bende ilk başta damla istiyordum.dahada doğrusu eşim illaki yaptıracaksan sakın öyle top gibi olmasın,doğal göğüs şeklinde olsun diyordu(zaten o kadar zor ikna ettimki.şu anda tamam dediğine bile çok pişman)max300cc,daha altı olabilir,daha üstü doktor önerse bile olamaz(hatta 300 ona göre çok fazla ama ben istiyorum)şekli damla olacak şeklinde anlaştık.sonra ben damla hakkındaki olumsuz yorumları okuyunca korktum.eşimide kasaltı yuvarlak çok doğal oluyormuş diye ikna ettim.açıkçası doktor damla uygun dese bile yuvarlakta diretmeyi düşünüyordum.bu durumda yuvarlak diye diretmem.yardımların için çook teşekkür ederim canım
Attiscim albümüne baktım.harika görünüyorlar maşallah diyeyim.çok doğal,çok güzel.koltukaltı izide incecik.ilerde hiç belli olmayacak bence.çok düzgün görünüyor.bu arada ben 2 çocuk emzirdim ona rağmen göğüs katlantım yok:))hani silikon takılınca belki olur diye demiştim:)emzirirken büyüdüler sonra yine eski hallerine döndüler.bu kadar bekleme nedenim eşimin aşırı şekilde karşı olmasıydı.
Bana çok yardımcı oldun canım.çok teşekkür ederim.inşallah benimkilerde seninkiler gibi güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?