Koltukaltinda ağrı ve acı

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.545
Arkadaslar merhaba ben bir sey danışacağım hangi bölüme yazacağımı bilemediğim icin buraya yazıyorum. Benim iki gündür sag gogsumle koltukaltim arasında bir ağrı var, dün gece dayanamadım uyandığımda resmen kolum kalkmıyordu ağrıdan sabah anneme gösterdim uc dört tane top gibi sertlik ve inanılmaz acıyor. Dokunamiyorum, sacımı toplamak icin bile kaldiramadim kolumu. Sol koltukaltima baktım onda da bir iki tane sertlik var. Gidecegim doktora ama ne olabilir bir fikriniz var mı?

canım geçmiş olsun. bana kıl dönmesi gibi geldi. hemen doktora git.

14-15 yaşlarımda bende kıl dönmesi olmuştu. inanılmaz bir ağrı bileğime bile vuruyor. kocaman bir kütle. ilaç ile içindeki irini akıttı. akmaz ise müdahele ediğ içini boşaltıyorlar.

koltukaltını traş ettin mi? jilet, tüy dökücü kıl dönmesine sebep olabiliyor.

canım geçmiş olsun. bana kıl dönmesi gibi geldi. hemen doktora git.

14-15 yaşlarımda bende kıl dönmesi olmuştu. inanılmaz bir ağrı bileğime bile vuruyor. kocaman bir kütle. ilaç ile içindeki irini akıttı. akmaz ise müdahele ediğ içini boşaltıyorlar.

koltukaltını traş ettin mi? jilet, tüy dökücü kıl dönmesine sebep olabiliyor.

Yok hayir jilet hiç sürmem, annem baktı sabah kıl dönmesi değil dedi gerçi. Yine de gidecegim, teşekkürler :)

Son düzenleme:
Umarım ciddi bir sorununuz yoktur.
Burada yapılabilecek yorumların size faydası olmaz.
Anlıyorum telaşlısınız. Ama yanlış bir söz size zarar verebilir.
Geçmiş olsun.
Ciddi birşey çıkmaz inşallah..

Sorun yok, hormonlara ilgiliymis cunku benim tiroid hormonum yok bez tamamen alındı bir hafta once ameliyat oldum ondanmis. Yani tiroid hormonunun olmamasından dolayiymis :)

X