- 23 Eylül 2008
- 192
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burda bi yerde okumuştum.. bikini bölgesine uygulanıyordu ama.. rengi açılması için.
tendürdiyot sürüp ölü deriyi alıyomuş rengide açılıyomuş. koltukaltındda da etki yapabilir. ben deniycem.
hatta "edaykin" arkadasımız da uyguluyo bu işlemi gayette memnun bildigm kadarıyla. bende deniycem en kıza zamanda.
bbana anlattıgı kadarıyla tendürdiyotu 2-3 gün sürüp. snra kendilignden deri kendniyeniliyomuş rengi açılıoymş
arkadaşlar bide karbonata biraz limon sıkıp sürüyorlarmş koltk altlarına.ben denemedm ama halam denemiş çok faydası olduğunu söylüyor.
Arkadaşlar merhaba, bu koltukaltı ve bikini bölgesi koyuluğundan ben de muzdariptim. "Finale koltukaltı ve bikini bölgesi beyazlatıcı krem" kullandım ve etkisini gördüm. Bu kremi hem koltuk altı hem de bikini bölgesi için kullanabiliyorsunuz. Kremin hoş kokusu var ve tahriş etmiyor. "Bilge Sağlık" diye google da aratın ürünün firması karşınıza çıkacaktır. Koyuluğun oluşturan etkenler hakkında detaylı bilgi bulablirsiniz.