- 20 Mart 2024
- 1.279
- 1.102
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Kumaşınız narinse sabunlu su ile silebilirsiniz, ben halı yıkama makinesi ile yıkıyorum, taytüyüKoltuklarımı silerek temizlemeyi düşünüyorum ama renginin solmasından korkuyorum. Koltuk yıkama şirketlerine güvenemiyorum.
Koltuklarım lacivert ve krem tonlarında.
Ne ile silebilirim?
İnternette bulaşık makinesi tableti eritip sıcak suyla silen var, koltuk şampuanı kullanan var..
Katı sabunlumu ?Kumaşınız narinse sabunlu su ile silebilirsiniz, ben halı yıkama makinesi ile yıkıyorum, taytüyü
Arapsabunu da olur fakat ben beyaz bir bezi ılık suda beyaz sabunla sabunluyordum başlarda,makıne alınca ona gectimKatı sabunlumu ?
Ben bulaşık tabletiyle siliyorum solma olmadı. Haki yeşili.Koltuklarımı silerek temizlemeyi düşünüyorum ama renginin solmasından korkuyorum. Koltuk yıkama şirketlerine güvenemiyorum.
Koltuklarım lacivert ve krem tonlarında.
Ne ile silebilirim?
İnternette bulaşık makinesi tableti eritip sıcak suyla silen var, koltuk şampuanı kullanan var..
Teşekkür ederimBen bulaşık tabletiyle siliyorum solma olmadı. Haki yeşili.
son aşamada yaptığı karışımı hiç duymamıştım..Annem nemli bezle sildikten sonra karbonat serper bekletirdi. Sonra karbonati supurgeyle cektirip sirkeli+camasir deterjanli+limonlu suyla silerdi. Ama yipratır mı bilemem.
Makinenizden memnun musunuz?Arapsabunu da olur fakat ben beyaz bir bezi ılık suda beyaz sabunla sabunluyordum başlarda,makıne alınca ona gectim
Memnunum, cok ileri ozellikle degil fakat hesaplı idi ve fazla fazla yetiyor. Arnica hydra RainMakinenizden memnun musunuz?
Benimde yüzeysel temizlik içime sinmiyor ama alternatif de aramıyor değilim.. Sanırım makine alacağım bendeBence herkes şu küçük halı koltuk yıkama makinelerinden almalı. Alttaki sünger de çok kirleniyo yüzeysel silme hic silmemeyle aynı neredeyse
Araştırayım ben de.. Teşekkür ederim bilgi içinMemnunum, cok ileri ozellikle degil fakat hesaplı idi ve fazla fazla yetiyor. Arnica hydra Rain
Rica ederim, sulu süpürge olarakta kullanıyorum, süper cekiş gücü varAraştırayım ben de.. Teşekkür ederim bilgi için
Yakın zamanda mı almıştınız siz ? Fiyatı ne kadardı siz aldığınızda ?Rica ederim, sulu süpürge olarakta kullanıyorum, süper cekiş gücü var
Benim endişem süngerin suyu çektikten sonra kuruduğunda oluşacak kötü koku..Arap sabunu var ya sıvı halde şişelerde onla silin hem tertemiz yapıyor hem de renk solması olmuyor
Al al on numara valla. Sinbo var bende memnunum kiwiler de çok güzel.Benimde yüzeysel temizlik içime sinmiyor ama alternatif de aramıyor değilim.. Sanırım makine alacağım bende
Yok yok öyle bir koku olmuyor ben hep Arap sabunu ile siliyorum leğene döküyorum sabunu bezi batırıp siliyorum ama içiniz rahat etmezse bir su da yumuşatıcı ile silin ama olmuyor yani içiniz rahat olsunBenim endişem süngerin suyu çektikten sonra kuruduğunda oluşacak kötü koku..siz arap sabunuyla mı siliyorsunuz ?
Ben bu şampuanı almıştım ama kullanmaya cesaret edemedim de..Yok yok öyle bir koku olmuyor ben hep Arap sabunu ile siliyorum leğene döküyorum sabunu bezi batırıp siliyorum ama içiniz rahat etmezse bir su da yumuşatıcı ile silin ama olmuyor yani içiniz rahat olsun