Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar oğlum bir paket kremi koltuk halı kapı battaniye evde neresi aklınıza geliyorsa bir güzel sıvamış koltuktan lekeyi çıkaramadim koltuklar keten ihlasın koltuk halı yıkama makinesi var denedik ama oda nafile denediklerim ; bulaşık deterjanı , bulaşık tableti eritip sildim ve leke çıkarıcı banamısın demedi yardım lütfen koltuk yikamacilara fotoğraf attık onlarda pek olumlu bakmıyor duruma
Bizimkinde de kumaş boyası olmuştu asla geçmedi. Koltukları her sene yıkatırım zaten. Aradım yine yaz sonu hep geçmez dediler. Ama ben yine yıkatacağım için genel olarak. Çağırdım yine. Gelen kişiler burası geçmez büyük ihtimalle demişti ama tertemiz oldu kendileri de şaşırdı hatta. Bence profesyonel buharlı temizlik vs deneyin derim. Benim koltuklar keten değil kumaş cinsi ne kadar fark eder bilmiyorum ama kaç senedir yılda bir alırım tertemiz olur tüm lekeler. Hayatımda örtü sermedim bana çok itici geliyor o örtüler Çocuğum da televizyon karşısında dondurma,meyve vs yerken ya da resim vs yaptığında elini dikkat etmeden sürdüğünden ne lekeler gördüler ama o şekilde geçti hep.