• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk takımın nasıl olmalı yardımm

bahar616

yağmur % emir
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.443
1.744
248
Tekirdağ
slm bayanlar ben yeni eve taşndım baya bütük bi ev benm de eşyam az bir koltuk takımım var birde ayrıyaten çekyatım yatagk odam falan o kadar yhani şimdi bi oturma grubu almak istiyorum ama nasıl bişi alsam kararsız kaldım evkur da gördüm kırmızı siyah sinema sistemi için bile ayarlanabiliyo o takım ıçok hoş 2500 tl ama çevremdekiler pahalı başka yerden al dediler ama başka yerde o şekil yok ne yapsam acaba

bence beğendiysen al derim. tabi madd durumun el veriyorsa. çok ta pahalı değil aslında. en kötü takımlar bile 2 bin liraya yakın zaten.:34:

slm bayanlar ben yeni eve taşndım baya bütük bi ev benm de eşyam az bir koltuk takımım var birde ayrıyaten çekyatım yatagk odam falan o kadar yhani şimdi bi oturma grubu almak istiyorum ama nasıl bişi alsam kararsız kaldım evkur da gördüm kırmızı siyah sinema sistemi için bile ayarlanabiliyo o takım ıçok hoş 2500 tl ama çevremdekiler pahalı başka yerden al dediler ama başka yerde o şekil yok ne yapsam acaba

ben aldoraya bakın derim. ayrıca şu oturma odalarını kırmızı siyah gibi boğucu renklerle boğmayın bence oturma opdası evin en soft mekanı olmalı en göz yoran yerı değil modası geçicek 2 sene sonra bu sfer yine sıkılıcaksınız bu sfer de yüz değiştirmek isteyeceksiniz. moda olan renklere değil gözünüze en soft gelen ve modası kolay kolay geçmeyecek renkler seçin derim ben

Back
X