Koltuk takımıma hangi perde uyumlu olur?

_izmirli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
1.462
211
73

Eklentiler

• $perde_model-4.webp
    $perde_model-4.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 1.946
  • $linens-perde-vitrin-10.webp
    $linens-perde-vitrin-10.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.320
  • $Pembe-Desenli-Perde-Modelleri.webp
    $Pembe-Desenli-Perde-Modelleri.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 2.487
Son düzenleme:
bencede ikinci daha uyumlu koltuklarındaki yastıklarla rengi aynı gibi :ssz:

valla ben 3.yü beğendim bunlardan ama koltularına bu tarz perdeler yakıştıramadım şahsen bunlar bayaa bi klasık koltukların daha modern gibi sanki ve koltukların arkasında kalır o yere kadar fonlar canım yaa görünmez yarım görünür ben yerinde olsam mürdüm renkli kremli bi katlamalı yaptırırdım...kenarlara da bu tarz bi fon belki
d47f6ff7911a80a898fdfcf4c114ef39099bc542bad490c5635ec07e8cdc627d.jpg

valla ben 3.yü beğendim bunlardan ama koltularına bu tarz perdeler yakıştıramadım şahsen bunlar bayaa bi klasık koltukların daha modern gibi sanki ve koltukların arkasında kalır o yere kadar fonlar canım yaa görünmez yarım görünür ben yerinde olsam mürdüm renkli kremli bi katlamalı yaptırırdım...kenarlara da bu tarz bi fon belki
d47f6ff7911a80a898fdfcf4c114ef39099bc542bad490c5635ec07e8cdc627d.jpg

verdiğin örnekte de fon koltuğun arkasında kalmış :) ben ona takılmıyorum da seçtiğin fonun formuna göre değişiyo bence spor veya klasikliği ne biliyim şimli işli bi fon seçmiyorum ki yastıklarımın tarzında spor bi fon bence tabi herkesin fikri zevki değişebiliyor ben daha öncede söylediğim gibi mekanızmalı şeyleri sevmiyorum sıcak gelmiyo bana bide örnekte ki fon rengi çok karanlık düşmez mi?

sana tavsiyem fon perde kumaşını seçeceğin kartelayı iste ve evinde karar var ben öyle yaptım annemin evinde bi de bence de koltuğun arkasında kalınca hiç hoş olmaz yani ama sen bilirsin..bence yastıklara bakıpta o renk fon yaptırma yastık dediğin her zaman değişebilecek şeyler fon ama öyle hemen değiştirilmez her renkle uygun olsun bence ..

verdiğin örnekte de fon koltuğun arkasında kalmış :) ben ona takılmıyorum da seçtiğin fonun formuna göre değişiyo bence spor veya klasikliği ne biliyim şimli işli bi fon seçmiyorum ki yastıklarımın tarzında spor bi fon bence tabi herkesin fikri zevki değişebiliyor ben daha öncede söylediğim gibi mekanızmalı şeyleri sevmiyorum sıcak gelmiyo bana bide örnekte ki fon rengi çok karanlık düşmez mi?

yaa ben renk olarak gösterdim tatlım mürdüm falan o renklerde genelde beğendiğin paylaştığın resimlerya o yüzden yoksa model olarak değil..bana kalırsa ki hala öyle düşünüyorum koltuğun arkasında kalan fon pek hoş durmuyo..zaten senin köşen modern bi köşe ona böyle kuşaklı klasik değilde kuşaksız bi fon yakısır ki o da yine yarım kalır ama sen beğeniyorssan mesele yok..karartma konusuna gelince sen sen ol (kendimden biliyorum)fonu tülün üzernden değilde tam bittiği yerden yaptır güneşi kapatıyo yoksa...

anladım canım tşk edderim dün kayınvalidemle perdecilere gittik gene ayy o eklediğim resimlerin ilk ikisi linensin böyle bişey görmedim ikiside yok perdelerin hele herkesin tercihim dediği 2. hiç üretilmemiş bile stoklarda görünmüyo böyle bir ürün sinir oldum yav

yaa bizim burda bu tarz perdeler gitmezki canım abimler amerikadalar orda görmüştüm zenci bi komşularının evinde bu tarz perdeler vardı 7-8 yıl önce şimdilerde yeni yeni simli süslü perdeler bırakılıp bu tarz çiçekli falan kumaşlar kullanılıyo o da klasik cauntry tarzı etkisiyle sanırım..ama ille bunlar gibi bişey bakıyorsan ikeaya koçtaşa falan bak orda vardı ben 3 ay önce gittiğimde tamam belki aynısı değildir ama tarzı çok yakın...

evin çok şık güle güle oturun perdeye gelince bence katlamalı perde çok şık olur bi düşün istersen

sonunda fon perde işini hallettim koltuğumdaki yastıkların kumaşından buldum veeee hemen aldımmmm umarım dikilincede keyfim şimdiki gibi yerinde olur ................................

Back
X