• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takımım içime sinmedi gibi :(( kızlarr bakın biiiii

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kikkirik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
50
5
48
bana hep salon gereksiz gelmiştir. ben salon oturma odası ayırmayacagım , calısıyorum zaten o yuzden oyle bir koltuk takımı almalıydım ki hem sert olmasın hem yatak olsun hem bazası olsun....

asagıdakı takımı aldım ama sanki kaba gibi geldi aldıktan sonra :18:

kızlar sizce nasıl ????

$dogrucan-mobilya-22690-koltuk-takimi-0-thumb.webp$dogrucan-mobilya-22690-koltuk-takimi-1-thumb.webp

yandaki deriler acı kahve olacak , ortadaki ve alttaki çizgi acık kahve olan krem rengi olacak kumas bu tonlarda kırlentlerde kahve tonları cicekli olacak.

gayet hoş,kaba da değil.Kullanışlı bir takım.Almışsınız madem,daha fazla araştırmayın,çünkü mutlaka güzelin güzeli bulunuyor,çıkıyor.O zaman da üzülebiliyor insan.

gayet hoş,kaba da değil.Kullanışlı bir takım.Almışsınız madem,daha fazla araştırmayın,çünkü mutlaka güzelin güzeli bulunuyor,çıkıyor.O zaman da üzülebiliyor insan.

magazada gözüme güzel göründü , fakat nette baktıgımda kaba gibi geldi , salon olarakta kullanacagım icin biraz daha şık olabilirmiydi diye düşündüm :26:

basit kalmamış çok güzel canım benimkine çok benziyor gri tonunda benimkide kumaşıda aynıysa çok rahat edersin oğlum üzerine bişey dökünce kumaş çekmiyor yüzünde kalıyor çok seviyorum ben çok memnunum sende güzel günlerde kullanırsın inşallah

bana hep salon gereksiz gelmiştir. ben salon oturma odası ayırmayacagım , calısıyorum zaten o yuzden oyle bir koltuk takımı almalıydım ki hem sert olmasın hem yatak olsun hem bazası olsun....

asagıdakı takımı aldım ama sanki kaba gibi geldi aldıktan sonra :18:

kızlar sizce nasıl ????

Eki Görüntüle 738819 Eki Görüntüle 738820

yandaki deriler acı kahve olacak , ortadaki ve alttaki çizgi acık kahve olan krem rengi olacak kumas bu tonlarda kırlentlerde kahve tonları cicekli olacak.

bence gayet güzel hem çalışan bir insan için de ideal oturdum kalktım yastıklarını sürekli düzelteyim derdi yok eve gelip yerleşince halınla perdenle çok daha güzel görünür gözüne merak etme güle güle kullan

basit kalmamış çok güzel canım benimkine çok benziyor gri tonunda benimkide kumaşıda aynıysa çok rahat edersin oğlum üzerine bişey dökünce kumaş çekmiyor yüzünde kalıyor çok seviyorum ben çok memnunum sende güzel günlerde kullanırsın inşallah

leke tutmazmıs kuması öyle dediler , iyi bari biraz da olsa icim rahatladı :34:

bence gayet güzel hem çalışan bir insan için de ideal oturdum kalktım yastıklarını sürekli düzelteyim derdi yok eve gelip yerleşince halınla perdenle çok daha güzel görünür gözüne merak etme güle güle kullan

pek evde oturmayacagım icin zaten aksamdan aksama kullanacagım , kullanıslı olsun yatagı bazası olsun istedim ama o özelliklerde de daha çıtı pıtı takım yoktu , o yuzden bunu tercih ettim. Insallah yerleşince gözüme daha güzel görünür :27: Tesekkür ederimmmm:16:

oğlum bişey döktüğünde hiç panik yapmıyorum ben mesela çok rahatım o yönden hem spor hem gösterişli duruyor

kumas rengi acık diye üzülüyordum bende 2 tane yegen var biri 1.5 yasında digeri 2.5 yasında onlar geldiginde ne yapacagım diye de düşünüyordum ama içim rahatladı :16:

kumas rengi acık diye üzülüyordum bende 2 tane yegen var biri 1.5 yasında digeri 2.5 yasında onlar geldiginde ne yapacagım diye de düşünüyordum ama içim rahatladı :16:

oğlum ilk meyve suyunu döktüğünde çok kızmıştım koşarak gidip bez alıp geldim kumaşın üstünde duruyordu hala kumaş emmemiş bile suyu

kusura bakma ama bana da biraz kaba geldi zevk meselesi tabi herkesin farklı. ben kol kısımları öyle olan sevmiyorum. benim için de yatak olması önemli. kumaşı sıkıntı değil binlerce çeşit var ayarlayabiliyorsun. valla ben biraz daha spor klasik karışık seviyorum bu çok klasik geldi o yüzden gözüme. ben şansıma koltuğu ilk girdiğim dükkanda buldum. hem spor hem yatak oluyo hem de kumaşları çıkıp yıkanabiliyor. :)

kusura bakma ama bana da biraz kaba geldi zevk meselesi tabi herkesin farklı. Ben kol kısımları öyle olan sevmiyorum. Benim için de yatak olması önemli. Kumaşı sıkıntı değil binlerce çeşit var ayarlayabiliyorsun. Valla ben biraz daha spor klasik karışık seviyorum bu çok klasik geldi o yüzden gözüme. Ben şansıma koltuğu ilk girdiğim dükkanda buldum. Hem spor hem yatak oluyo hem de kumaşları çıkıp yıkanabiliyor. :)

iyi günlerde kullan insallah , benim icin baza olması da önemli bir konuydu o yuzden hem yatak hem baza özellikli öyle hem spor hem klasik karısık bir model yoktu. Simdi burda renk de baya yanıltıyor insanı , magazada gördüğüm daha yumusak tonlardaydı bu baya koyu kaldıgı icin kötü gibi duruyor :52:

Teşekkürler canim. Oyle diyorsan muhakkak dogrudur canim zaten en onemlisi senin begenmen. Simdiden hayirli olsun umarim hep mutlu gunlerde oturursun :)

cok tesekkur ederimmm :16:

şimdi gelinlik telaşı sardı :52:

nerden alcam? diktirsem mi? alsam mı? nasıl olsa ? :27:

cok tesekkur ederimmm :16:

şimdi gelinlik telaşı sardı :52:

nerden alcam? diktirsem mi? alsam mı? nasıl olsa ? :27:

Valla ben o işi hallettim şükür. Hazir aliyimm ugrasmayim diyodum ama sonra diktirmeye karar verdim. Istediğim detaylari koyuyorum boylece.dugun ne zaman? Bi de brn gelinlik bolumunde baya bi gelinlik ornegi paylaştım gecen gun bsk bi istersen fikir olur

Valla ben o işi hallettim şükür. Hazir aliyimm ugrasmayim diyodum ama sonra diktirmeye karar verdim. Istediğim detaylari koyuyorum boylece.dugun ne zaman? Bi de brn gelinlik bolumunde baya bi gelinlik ornegi paylaştım gecen gun bsk bi istersen fikir olur

benim düğün nasip olursa 19EKİM de , nerde diktirdin bir de ne kadara ?

Back
X