- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
vivensenin şişli de showroomu varmış. müşteri hizmetleri görerek alabilirsiniz dedi. fakat dayanıklılığı konusunda tereddütüm var açıkçası.
peki koltukları göründüğü gibi kaliteli duruyor muydu acaba?işte ben gittim o şişlide ki showroomlarına,cevahirin yanında,bir iş merkezinde.dışarıdan mobilyaci olduğu belli değil.,içeride,bir sürü genç,telefonla sipariş alıyor.birkaç koltuk ve sehpa var,örnek olarak koymuşlar.
geçen sene böyleydi ama bu sene değiştiyse bilemem.
fakat farklı ve güzel ürünleri var.bunu kabul ediyorum
evet kaliteli duruyordu.ama fazla çeşit olmadığı için,kıyaslama yapamamıştık.eğer şişliye yakınsaız,bir gidin bakın.içiniz de kalmasın.peki koltukları göründüğü gibi kaliteli duruyor muydu acaba?
Beylikdüzü eskıdji :) her markanın orjınale en yakınları orada hem cok sık seyler vardı hem sezon ..kızlar, ben taşınıyorum nihayet. bikaç gündür koltuk takımı arıyorum fakat şuan çok pahalı bişey alamayacağım. uygun ama kaliteli sayılabilecek bildiğiniz satan yerler var mı istanbulda? yani en fazla 2000 2,500 e kadar ancak alabiliriz. nette araştırma yaparken vivense yi gördüm. görünüşü hoş koltukların ama kalitesinden emin değilim, şikayet vardaki yorumları okuyunca da gözüm korktu açıkçası. bu konuda fikri olan var mı?
fuşya veya pembe tonlarında istiyoruz.Nasil renk istiyosun
varsa telefon numarası ile internet sitesini verebilir misiniz?8 aylık evliyim, koltuklarımızı Eskidji'deki bir üretici mağazadan aldık. Orada birçok mağaza var ve hepsi üretici, istediğiniz ebatta istediğiniz kumaştan üretiyorlar. Size sadece gezip bakıp kalitesini beğendiğiniz bir modeli tespit etmek kalıyor.
Bizim 1 üçlü + 1 ikili + 1 tekli takımı 2000 TL'ye yaptırdık ve çok memnunuz.
varsa telefon numarası ile internet sitesini verebilir misiniz?
teşekkür ederim:) netten kanepelere koltuklara baktım fakat sade değil de çiçekli berjerli koltuk takımı olsa daha iyi olur bizim için. sanırım orada da onlardan yok.Ikeaaa evinizin her şeyiiii
Şu an evimin mobilyaları baştan aşağı Ikea, yemek ve çatal bıçak takımları, bardaklar servisler dahil.
Çiçekli desenli koltuklar bir süre sonra sıkıyor bence insan değişiklik arıyor, o yüzden annem düz kanepe alır kaplattırır, canı sıkıldıkça farklı desen ve renklerle kaplamasını yeniletirdi :)teşekkür ederim:) netten kanepelere koltuklara baktım fakat sade değil de çiçekli berjerli koltuk takımı olsa daha iyi olur bizim için. sanırım orada da onlardan yok.
haklısınız ama çiçekli halı almış bulundum. , 3lüsünü düz alacağım ama istiyorum ki en azından berjeri çiçekli olsun koltukların ona uydurabileyim :))Çiçekli desenli koltuklar bir süre sonra sıkıyor bence insan değişiklik arıyor, o yüzden annem düz kanepe alır kaplattırır, canı sıkıldıkça farklı desen ve renklerle kaplamasını yeniletirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?