koltuk takımı...

vivensenin şişli de showroomu varmış. müşteri hizmetleri görerek alabilirsiniz dedi. fakat dayanıklılığı konusunda tereddütüm var açıkçası.

işte ben gittim o şişlide ki showroomlarına,cevahirin yanında,bir iş merkezinde.dışarıdan mobilyaci olduğu belli değil.,içeride,bir sürü genç,telefonla sipariş alıyor.birkaç koltuk ve sehpa var,örnek olarak koymuşlar.
geçen sene böyleydi ama bu sene değiştiyse bilemem.
fakat farklı ve güzel ürünleri var.bunu kabul ediyorum

peki koltukları göründüğü gibi kaliteli duruyor muydu acaba?

Beylikdüzü eskıdji :) her markanın orjınale en yakınları orada hem cok sık seyler vardı hem sezon ..

Biz de İkea'nın Kıvık serisinin 3'lü kanepe ve uzanma koltuğunu kullanıyoruz 3 yıldır. Şuan fiyatı 1800 civarı olmalı. Çok memnunuz. Eğer almayı düşünürseniz tek tavsiyem vişne çürüğü renginde olan kılıfı almayın kesinlikle. Çok toz tutuyor, kolay temizlenmiyor ve ayrıca pamuklanma yapıyor. Biz değiştirip gri kılıftan aldık, onda öyle bir sorun yok.

özüer mobilya var, genelde inegöl mobilyası satıyor, farklı firmaların ürünlerini,
bir de aynı şekilde evim.net sitesi var, İstanbulda 3-4 mağazası var.
o da farklı firmaların ürünlerini satıyor, ucuzdan pahalıya ürün yelpazesi var.

Bence bütçeniz hiç fena değil kaliteli olmasına dikkat edin ve Bellonanin internetten de olsa modellerine bakın eminim bulursunuz benim bütün eşyalarım öyle ve cok memnunum

Modokoya yakinmissiniz o civarda modokonun disinda magazalar var ider vs. Ayrica dudulluda magazalar var onlara da bakin. Bi de sancaktepede eskidji vardi hala var mi bilmiyorum inanilmaz ucuzdu 2 yil kadar once 500 tl ye 6 sandalye masa aldim. 1000 liraya bile koltuk takimlari vardi.

8 aylık evliyim, koltuklarımızı Eskidji'deki bir üretici mağazadan aldık. Orada birçok mağaza var ve hepsi üretici, istediğiniz ebatta istediğiniz kumaştan üretiyorlar. Size sadece gezip bakıp kalitesini beğendiğiniz bir modeli tespit etmek kalıyor.

Bizim 1 üçlü + 1 ikili + 1 tekli takımı 2000 TL'ye yaptırdık ve çok memnunuz.

varsa telefon numarası ile internet sitesini verebilir misiniz?

varsa telefon numarası ile internet sitesini verebilir misiniz?

Web adresini özelden atıyorum reklama girmesin diye. Bizim mobilyacının numarası şu an elimde yok (evde değilim), ama buraya giderseniz bir sürü yanyana mobilyacı var. İlla ki birini beğenir üreticisiyle anlaşırsınız diye düşünüyorum.

Eskidjinin fiyatlarının uygun olma sebebi, yer kirası dekorasyon vb gibi şeylere çok para vermiyorlar. Nerdeyse maliyetine alabiliyorsunuz. İyi pazarlık imkanı da oluyor.

Masko'da sorduğumuz bir makyaj aynasına 900 TL derlerken aynısının tıpkısına Eskidji'de 500 TL fiyat verdiler. Aklınızda olsun bu örnek.

Ikeaaa evinizin her şeyiiii

Şu an evimin mobilyaları baştan aşağı Ikea, yemek ve çatal bıçak takımları, bardaklar servisler dahil.
teşekkür ederim:) netten kanepelere koltuklara baktım fakat sade değil de çiçekli berjerli koltuk takımı olsa daha iyi olur bizim için. sanırım orada da onlardan yok.

teşekkür ederim:) netten kanepelere koltuklara baktım fakat sade değil de çiçekli berjerli koltuk takımı olsa daha iyi olur bizim için. sanırım orada da onlardan yok.
Çiçekli desenli koltuklar bir süre sonra sıkıyor bence insan değişiklik arıyor, o yüzden annem düz kanepe alır kaplattırır, canı sıkıldıkça farklı desen ve renklerle kaplamasını yeniletirdi :)

haklısınız ama çiçekli halı almış bulundum. , 3lüsünü düz alacağım ama istiyorum ki en azından berjeri çiçekli olsun koltukların ona uydurabileyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…