koltuk takımı...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
kızlar, ben taşınıyorum nihayet. bikaç gündür koltuk takımı arıyorum fakat şuan çok pahalı bişey alamayacağım. uygun ama kaliteli sayılabilecek bildiğiniz satan yerler var mı istanbulda? yani en fazla 2000 2,500 e kadar ancak alabiliriz. nette araştırma yaparken vivense yi gördüm. görünüşü hoş koltukların ama kalitesinden emin değilim, şikayet vardaki yorumları okuyunca da gözüm korktu açıkçası. bu konuda fikri olan var mı?

Iken nin l koltuğu var 1200 1500 tl civarı. Dünyanın en rahat koltuğu. 6 yıldan beri kullanıyoruz eşimle koltukta kim yatacak kavgası yapıyoruz resmen biz aldığımızda 900 tl idi

Bir tarafında bazasi var misafir yorgan yastıkları daha birçok şeyi hurclara koyup altına attım. Kendin kuruyorsunuz ve kurulumu da cook kolay. Iken da gelip kuruyor.

vivense,internet üzerinden satış yapan bir firma.yani gidip mobilyaları görebileceğiniz bir mağazaları yok.internetten beğeniyorsunuz,onlar aracı olup,istediğiniz mobilyaları gönderiyorlar.kumaşına dokunmadan,ahşap kısmını görmeden almam diyorsanız,olmaz.
geçen sene oğlum evlenirken çok araştırdık.hatta inegöle bile gidecektik ama astarı yüzünden pahalıya gelecek diye vazgeçtik.

fabrikasyon(Bellona,istikbal gibi)mobilya almak istemiyorsanız,2 seçenek var.ya her semtte olan,bilmem ne mobilya mağazalarına bakacaksınız ya da masko,modesa gibi yerlere bakacaksınız.

bizimkiler,istanbul Eyüp de ki,(modesa'ydı sanırım)mobilyacıları gezdiler ve oradan aldılar.masko pahalı.bence.

bana kalsa,mahalle arasındaki mobilyacılar.iskeletine karar verip,kumaşını seçip,odanızın ölçülerine göre ısmarlama yaptırmak.ama güvenilir mobilyacı olmalı ya da mobilyadan anlayan bir tanıdık olmalı.çünkü,kullandığı iskeletin masif mi,sunta mı olmasından tut kesinlikle masif olmalı,suntaya yanaşmayın).minderin de kullanılan süngerin kaç dansite olduğu,gri sünger kullanılıp kullanılmadığı önemli ayrıntılar
.bu arada bütçe fena değil.modesa da teşhir ürünler yarı fiyatına satılıyor.

Asla kataloktan begenmeyin orjinalinden farkli gelebiliyor bakin gorun sonra alin ve hadi aldiniz diyelim magazada girmeden evinize getirtmeyin bence iade almasinda aorun yasanabilir

Bende bu ara mobilya arayışındayım.6 senedir ikeanin mobilyalarini kullaniyorum.evimin butun mobilyalari ikeadandi.bana gore hepsi goruntude guzel ama kalitesiz.butun dolaplarim arkadan patladi.masalarim su damlasinda bile catladi.tv sehpabim bacak boyalari kalkti.yatak odasinin karyolasi gicirdamaktan uyutmuyordu.attim gitti.koltukların yaylari 2.senenin sonunda koptu.ha rahatmi cok rahatlar.bu mobılyalarla 3 ev degıstırdım .bıraz da onun yuzunden tabı.ama evim uzerime uzerime gelmeye basladi.benimde butcem kisitli.bu ara magaza gezmedim ama internetten bakiniyorum.viev de uygun koltuk takimlari var.arada kampanya da yapiyorlar.internet satisi da var.yeri Ankara siteler.bırde ınegolde mobılya carsı dıye bıyer var.onunda ınternet satısı var.ben uygun olarak ve begendıgımmodel olarak bu ara bunları gordum.yakın zamanda da ınegole gıtmeyı dusunuyorum.yakından bakıp almak için.size kolay gelsin:)

modoko'yu gezebilirsiniz. ama yanınızda pazarlık yapabilen birini götürün mutlaka güzel bişiler bulursunuz.

ider, evgör, viviense uygun fiyata takım alabileceğiniz online siteler.
Modoko'ya uğrayın.
Mutlaka bütçenize uygun fiyatta mağazalar bulacaksınız.
Modoko'ya giderken o yol üzerinde iderin evgörün mağazaları var.

Yine Modoko'ya giderken imes kavşağından geçince enza var köşede oraya bir bakın. Ayın ürünü indirimli oluyor. Enza gerçekten kaliteli bir firma.

teşekkür ederim, evet modoko ya yakınız aslında ama eşim oradaki fiyatlar yüksek demişti. o yüzden bakmamıştık. yine de bakmalı o zaman.

vivensenin şişli de showroomu varmış. müşteri hizmetleri görerek alabilirsiniz dedi. fakat dayanıklılığı konusunda tereddütüm var açıkçası.

teşekkür ederim, evet modoko ya yakınız aslında ama eşim oradaki fiyatlar yüksek demişti. o yüzden bakmamıştık. yine de bakmalı o zaman.

Eğer işiniz yoksa sabahtan akşama kadar modokoyu bir gezin derim.

Pahalı olan butik tipi tasarım mağazaları var, onlara hiç girmeyin bile :) Uygun olanlarda var ama gezeceksiniz ve not alacaksınız :)
Bir de modokoya giderken yol üzerinde olan mağazalara da mutlaka bakın.
Necip Fazıl Bulvarı sanırım, buradan başlayın modokoya doğru ilerleyin :)

evet, önümüzdeki hafta sonu gidip fikir edineyim o zaman. çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…