- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
İlave olarak halıyı çapraz atın, 3 lünün altından çapraz çıksın.bence düzen şöyle olmalı bakalım anlatabilecek miyim
kapıdan girişte sağda olan yere masanızı koyun solda olan duvara da tv ünitesini.masanın olduğu cam önüne berjerleri,berjerlerin olduğu yere bir üçlüyü koyun diğer üçlü aynı yerde kalsın.
genelde bu tip salonlarda böyle yerleşim yapıldığını görüyorum ve çok hoş duruyor
Öyle bi denicem bakalim sagolunbence düzen şöyle olmalı bakalım anlatabilecek miyim
kapıdan girişte sağda olan yere masanızı koyun solda olan duvara da tv ünitesini.masanın olduğu cam önüne berjerleri,berjerlerin olduğu yere bir üçlüyü koyun diğer üçlü aynı yerde kalsın.
genelde bu tip salonlarda böyle yerleşim yapıldığını görüyorum ve çok hoş duruyor
Hali büyük çapraz güzel olurmuİlave olarak halıyı çapraz atın, 3 lünün altından çapraz çıksın.
Çok nizami askeri düzen gibi duruyor şuan, onu bozmanız lazım.
Iki koltuk arka arkaya olmazmiPembe berjerler varya ikili minik koltuklar onların yerine masayı koysanız, masanın olduğu yere uzun koltuğu alsanız arada kalan boşluk yerlere de berjerleri koysanız daha geniş olurdu alan.
Yok o değil masanın önündeki koltuk sadece masanın olduğu pencere önüne geçecek, masa berjerlerin olduğu yere, diğer uzun koltuk duvar tarafındaki o yerinde kalacak.Iki koltuk arka arkaya olmazmi
Daha güzel olur, koltuk altında kalsın çapraz kısmının bir ucu hatta.Hali büyük çapraz güzel olurmu
TamsmdirDaha güzel olur, koltuk altında kalsın çapraz kısmının bir ucu hatta.
Berjerler nerde olacak peki onu anlamadim kusura bakmayınYok o değil masanın önündeki koltuk sadece masanın olduğu pencere önüne geçecek, masa berjerlerin olduğu yere, diğer uzun koltuk duvar tarafındaki o yerinde kalacak.
Berjerleri de açıkta kalan alanlara duvara yaslayın bi deneyin ferah ferah olacak dediğim gibiBerjerler nerde olacak peki onu anlamadim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?