koltuk takımı sorunu

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
31
kızlar merhaba,
çok sinirimi bozan bir konu var fikirlerinizi istiyorumm :KK43:
marka belirtmek yasak mı bilmiyorum ama belirteceğim enza home dan koltuk takımı aldık kadife aria ismi
kalitelidir dedim aldım 5600 lira verdik. ayaklarını saglam vidalamamıslar ses yapıyordu servisini aradık geldi yaptı . bir ay oldu bu arada alalı . yumuşak bir model oturunca değil ama kalkınca ses çıkıyordu onun içinde servis istedik içinde elyaf var onun sesidir normal demişler eşime ben evde yoktum. ama berjerindede o ses olması gerekmez mi yani .bir koltukta çok diğerinde az ses var . dün ayakdan gene ses gelmeye başladı, sinirlerim çok bozuldu bugün tekrar aradım ayrıca ayaklarını takarken farkettımki kenarındakı tahtasını da kırmıslar acılmıs boyle onuda soyledım değişimini yada iadesini istiyorum kaç kere geldiler bir aylık koltuk boyle mi olur dedim sizin kalitenize güvenmiştim çok pişmanım dedim. servis henüz gelmedi. ama değişim hakkım var mı çok moralim bozuk ya kelimeleri bile toparlıyamıyorum . birde teşhir ürünü bu. değişimini istiyebilir miyim. garantisi 2 yıl çok çekeceğim gibi bu koltuktan oooofff ooofff.

Teşhir ürününü değiştirmezler.

Elinizdeki ürünü tamir etmeleri gerek.

Ben de yataş ta aynı sorunu yaşadım. Yatak odamın mobilyası krem. Yatağı degistirdim.ve baza aldım sonradan. Krem başlık ve baza begendim uyumlu olsun diye. Bana kül rengi grimsi bir baza ve başlık gönderdiler. Parayi da alıyorlar tabi en başta.

Uzerinde bir renk bilgisi de yok. Okadar aradim sikayet ettim gittim kavga ettim yok. Inatla krem bu diyorlar. Kör degilim magazadaki kremi gosteriyorum bu krem, benim evimdeki kül rengi diyorum. Fotograf gosteriyorum hala yok ışıktan yok aynı renk.

Lanet ettim bıraktım. Uğraştıkça sinirlerim bozuldu.

Bir daha ne yatasın ne enza home un kapısından girmem:işsiz:

Bende 4 bin bayılıp aldığım koltuk takımı gacır gacur ötüyor. Sinirlerim zıplıyor. Daha 8 ay oldu alalı. Eşime söylüyorum umurunda değil. :KK43:

:olamaz:
Yahu altı üstü koltuk. Üstünde oturulacak şeye, üstelik %50 indirimli alıp da kullanılmış ürüne 5000 küsür ödemek niye?

Çok mu kalitesiz zevklerim var acaba? :KK64:

Zevksizlikle alakası yok ki. Ben 8 sene önce evlenirken spotçulardan almıştım tüm eşyamı. Minimal düz modeller. İnanın ilk defa görenler yeni mi aldın diyor. Hem model olarak hem sağlamlık olarak yeni alınmış gibi. Ayrıca ilk ben kullandım yani tanımadığım insanlar değil.

Teşhir ürününde değişim olmaz
Zaten teşhir olduğu için yaşıyorsunuz bu sıkıntıları
Dolap kitaplık Raf beyaz eşya gibi şeylerin teshirini alın ama koltuk kanepe sandalye yatak gibi ürünlerin teshirini tavsiye etmem ...

Teshir ürününde degisim hakki yokki. Hatta teshir ürününe kagit imzaliyorsunuz
normal koltuğu teshir değil diye satsalar anlayabilir misiniz ?
hayır.
:olamaz:
Yahu altı üstü koltuk. Üstünde oturulacak şeye, üstelik %50 indirimli alıp da kullanılmış ürüne 5000 küsür ödemek niye?

Çok mu kalitesiz zevklerim var acaba? :KK64:

kullanılmış dan zıyade acılmıs görsele konmuş ürün oluyor kusurlu dğil yani zaten size teshir degıl deyıp sıfır getırdık deselerde anlamazsınız bunlar doğruyu söyluyor en azından :)
aradım ilgili cacıkları sorun duzelmezse değişim için exper gelir sorun varsa değişimi yapılır dedi biz kurumsalız hallederız dedı bakalım görelim neler olacak son durumu bildireceğim .

Zevksizlikle alakası yok ki. Ben 8 sene önce evlenirken spotçulardan almıştım tüm eşyamı. Minimal düz modeller. İnanın ilk defa görenler yeni mi aldın diyor. Hem model olarak hem sağlamlık olarak yeni alınmış gibi. Ayrıca ilk ben kullandım yani tanımadığım insanlar değil.

tamamen şans işi sanırım o şans bana uğramıyor biraz sıkıntılı oluyor. daha önceki koltuklarımızıda gidip gördüğümüz koltuğu vermişlerdi biz teşhir meşhir bilmiyorduk öyle aldık getirdik bi sorun olmadı sonrada.

Eğer koltuklar internetten bakıp gördüğüm modelse gerçekten güzel :) ama yinede teşhir ürün için çok pahalı.

normal koltuğu teshir değil diye satsalar anlayabilir misiniz ?
hayır.

kullanılmış dan zıyade acılmıs görsele konmuş ürün oluyor kusurlu dğil yani zaten size teshir degıl deyıp sıfır getırdık deselerde anlamazsınız bunlar doğruyu söyluyor en azından :)
aradım ilgili cacıkları sorun duzelmezse değişim için exper gelir sorun varsa değişimi yapılır dedi biz kurumsalız hallederız dedı bakalım görelim neler olacak son durumu bildireceğim .
Anlasilir koltugun kokusundan bile yasal olarak teshir veremez size. Size kagit imzalayip bilgi veriyorlar

kızlar merhaba,
çok sinirimi bozan bir konu var fikirlerinizi istiyorumm :KK43:
marka belirtmek yasak mı bilmiyorum ama belirteceğim enza home dan koltuk takımı aldık kadife aria ismi
kalitelidir dedim aldım 5600 lira verdik. ayaklarını saglam vidalamamıslar ses yapıyordu servisini aradık geldi yaptı . bir ay oldu bu arada alalı . yumuşak bir model oturunca değil ama kalkınca ses çıkıyordu onun içinde servis istedik içinde elyaf var onun sesidir normal demişler eşime ben evde yoktum. ama berjerindede o ses olması gerekmez mi yani .bir koltukta çok diğerinde az ses var . dün ayakdan gene ses gelmeye başladı, sinirlerim çok bozuldu bugün tekrar aradım ayrıca ayaklarını takarken farkettımki kenarındakı tahtasını da kırmıslar acılmıs boyle onuda soyledım değişimini yada iadesini istiyorum kaç kere geldiler bir aylık koltuk boyle mi olur dedim sizin kalitenize güvenmiştim çok pişmanım dedim. servis henüz gelmedi. ama değişim hakkım var mı çok moralim bozuk ya kelimeleri bile toparlıyamıyorum . birde teşhir ürünü bu. değişimini istiyebilir miyim. garantisi 2 yıl çok çekeceğim gibi bu koltuktan oooofff ooofff.

Değişim hakkın var tabii ki.
Yeni alınan her ürün, alındığı tarih itibariyle 6 ay içerisinde arıza - sorun çıkartıyorsa o mal "kusurlu mal" olarak kabul edilir.
Peşini bırakmayın, tüketici haklarına sizi şikayet etme hakkım var deyin.
Bu durumu "şikayet var" adresine yazın, açıklayıcı bir şekilde.
Sonra da bir kenara oturun olanları izleyin...

Benim başıma farklı bir konuda bu şekilde birşey geldi.
Şikayet var gerçekten etkili bir yer bunu öğrenmiş olduk.
Hakkımızı sonuna kadar zorladık ve hakkımızı da aldık.
Ürünü ücretsiz olarak değiştirdiler, fakat garantisi ilk alınan tarih itibari ile geçerli oldu yine.
Bu da çok sorun değildi bizim için.
İlk 6 ay dolmadan zaten sorunu halletmiş oldular.

tamamen şans işi sanırım o şans bana uğramıyor biraz sıkıntılı oluyor. daha önceki koltuklarımızıda gidip gördüğümüz koltuğu vermişlerdi biz teşhir meşhir bilmiyorduk öyle aldık getirdik bi sorun olmadı sonrada.

Teshir urunleri kullanilmis gibidir. Kac kere nakledildi, kac kere uzerine oturuldu, kac kere sagi solu kurcalandi belli degil.

X