Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takımı seçimi çok kararsız kaldım yardım lütfen

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bence paris koltuk takımı güzel
Hangisini alırsanız alın Rabbim sağlıkla ve huzurla kullanmayı nasip etsin :nazar:

şuan da evime bunlar geldi. 2 çiftli 1 3 lü ile takım yaptım. ama koltukları görmeye gelip gidenler ''' aaaaa hiç güzel değiil'' dediklerinde çok kötü oldum. oysa çok hoşuma gitmişlerdi. sizce nasıl.

Vincenza Koltuk Takımı - Bellona Mobilya

kullanacak olan sensın boş ver komşuları....oradaki halı yıda ben cok begenmıştım halada begenıyorum..araştırmadayım:)

şuan da evime bunlar geldi. 2 çiftli 1 3 lü ile takım yaptım. ama koltukları görmeye gelip gidenler ''' aaaaa hiç güzel değiil'' dediklerinde çok kötü oldum. oysa çok hoşuma gitmişlerdi. sizce nasıl.

Selamlar,
Canım burdan fotoğraftan bakınca modeli göze hoş görünüyor. Ama bu fotoğrafları iç mimarlar, uzmanlar falan kombine edip çekiyor. Ortamdaki duvarın parkenin renginden abajurun rengine çeşidine kadar her şey genel görünüşü ekliyor.
bu turuncumsu renk o nedenle biraz riskli bir renk, başka renklerle iyi kombine edilmesi gerekiyor.
eğer salonunda koltuk takımı dımdızlak tek başına duruyorsa pek hoş olmamış olabilir. Milletin dedilerini boşverip ortamı biraz renklendirip bir de öyle dene bence :)

Fotograftaki gibi etnik bir tarzda evin geri kalanini da döserseniz bence en güzeli Vinceza! :) Bayildim hatta!!!! :)

Ama yok o kadar etnik yapamam derseniz de Paris takimini secin derim.

Selamlar,
Canım burdan fotoğraftan bakınca modeli göze hoş görünüyor. Ama bu fotoğrafları iç mimarlar, uzmanlar falan kombine edip çekiyor. Ortamdaki duvarın parkenin renginden abajurun rengine çeşidine kadar her şey genel görünüşü ekliyor.
bu turuncumsu renk o nedenle biraz riskli bir renk, başka renklerle iyi kombine edilmesi gerekiyor.
eğer salonunda koltuk takımı dımdızlak tek başına duruyorsa pek hoş olmamış olabilir. Milletin dedilerini boşverip ortamı biraz renklendirip bir de öyle dene bence :)
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Yemek odası takımım da şu.

Pablo Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya

Etrafımızda beyaz oda takımlarından başka seçenek yokmuş gibi geliyor herkes aynı renklerde aynı evleri döşüyor
Aaynı durum herkesin straples giymesinde de var
BENCE TAKIMIN ÇOK HOŞ ince bir zevkiniz var herkes farkedemez aldırmayın keyfini çıkarın renkler şahane

istikbal de bellona da tercih etmiyorum herkes alıyor herkesin evinde var üstelik ucuz da değiller daha kalitelisini satan mobilyacılar var özellikle ankara sitelerden gelen veya inegölden getirenler var fiyatları da bunlardan daha uygun pazarlık şansın var istikbalde bellonada pazarlık da yok gördügüm en kötü modelleri satıyorlar sınırlı sayıda üstelik..

Ben gecn sene sandy major aldm.cok rahat ettk oturnca kalkmk biraz zor gomuluyosn cnku.ama uzanmk icn harika iyice kavriyo seni.hem de cok kullnsli tekliler bile yatak oluyo.otrma odasi gosteristen ziyade rahat olmali.ben gri aldm halimi da pembe gri aldm yastklar da aksesurlarda pembe.cok cici oldu

Back
X