• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı renk konusunda fikir istiyorum

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
kızlar 2012 eylulde düğünüm var ve şimdiden mobilya arayısına gırdık.mobilyalarımızı yaptıracagız. kafamdakı mobılya modelı;
evımde salon takımı oturma takımı dıye ıkı ayrı oda olmayacak en buyuk odaya köşelı bır koltuk, köşelının karsısına başka bır renkte üçlü koltuk bırbırlerını tamamlayacak sekılde yastıklar olacak. kenarda yemek masası ve onunda kumaslı sandalyelerı olacak ve tv. sade ama sık bır odası olmasını ıstıyoruz. köşeliyı krem ya da açık grı ucluyu sıyah mı yapsam, yoksa sutlu kahve ve koyu kahvemı, ama sureklı bu odada oturacagımız ıcın kırlenme durumuda var, acık renk olursa.

sızde hangı renklerı kullanmalıyım, pembe mor gıbı renkler tercıhım degıl pastel tonlar tercıhım. yardımcı olursanız sevınırım.

ben uçuk gri ve turkuaz kombini yada uçuk gri uçuk pembe kombinini çok beğeniyorum.. tabi kremle koyu kahvede güzel olur... ama pembe ile turkuaz bana daha genç işi geliyor.. bulmaz zor ama..
sürekli o odada oturacağınız için kumaşını leke tutmayan cinsten almanı öneririm..

kolay gelsin... :71:

ben uçuk gri ve turkuaz kombini yada uçuk gri uçuk pembe kombinini çok beğeniyorum.. tabi kremle koyu kahvede güzel olur... ama pembe ile turkuaz bana daha genç işi geliyor.. bulmaz zor ama..
sürekli o odada oturacağınız için kumaşını leke tutmayan cinsten almanı öneririm..

kolay gelsin... :71:

ya leke tutmayan, bısey dokuldumu akan kumas dıye bır sey yokmus yanı varmısta söyleymıs, kumasta bır kımyasal varmıs o kımyasal bıtene kadar bu ozellıklerı bulunuyormus. ya koselı karsısına uclu cok sık durmuyormus sanırım acaba sadece uzun bır koselı yaptırsak daha mı ıyı olur. koyu fume koltuk acık fume veya acık grı yemek masası sandalyelerı dahamı hos olur. koselı koyu olacak sanırım devamlı oturacagımız ıcın kırlenecektır acık renk, aslında acık renk koselı olsa sutlu kahve gıbı ya da krem rengı yemek masasıda o renk olur yemek masası sandalyelerı koyu gırı olabılırdı. bılemıyorum ya kafam cok karısık.

koltuklarımızı yaptırdım, tv unıtesı yemek masası ve yatak odasını onlarla uyumlu sectım, ben begendım bakalım sızde begenecek mısınız? evimin boş halınden baslıyorum.
$IMG_8464.webp
$IMG_8462.webp
$IMG_8461.webp
$IMG_8458.webp
$IMG_8457.webp
$IMG_8456.webp
$IMG_8453.webp
$IMG_8454.webp
$IMG_8296.webp
$IMG_8290.webp
$IMG_8282.webp
$IMG_8280.webp