Koltuk takımı rengine karra veremiyorum... Yardımcı olun lütfenn

huzur09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
257
48
123
Arkadaşlar, koltuk takımımı kaplattıracağım. Fakat renk konuusnda kararsıızm. Aslında gri ile mora karar verdim amam fikirleinize ihityacım var.3'lüden birini tamamen gri, diğerini tamamen mor ve berjerleri de çiçekli yapsam kırlentlerle uyum mu oluştursam. Yoksa iki koltuğu tamamen gri yapıp, berjerleri tamamen mor mu yapsam, yine kırlentlerle uyum sağlasam bir türlü karar veremeim. Lütfen yardımcı olun... Çok acil...

canım bence iki üçlü takımı sade gri yap berjeler ile kırlanetleri mor yap çünkü mor keskin bir renk üçlülerde kullanırsan ilerde sıkılma ihtimalin olur o nedenle gri yap

Çok teşekkürler canım, öyle yaptıracağım sanırsam...

perdelerini mor ve gri yapabilirsin mesela fonu sade gri yapıp ince tülünü mor krem rengi karışımı bir renkte seçebilirsin ama fonu gri yap aksesuarlarını mor seçtinmi tamamdır

Evet mobilya rengine kesin karar verdim, fonları gri yapacağım, akseurları mor. Çok hoş duracak... Çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…