• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı rengi, sizin öneriniz?

01inci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
960
614
158
merhaba hanımlar, kısmetse aşağıdaki koltuk takımını almayı düşünüyorum ama renkleri halıma ve perdeme uymuyor, dilediğim renkte yapabilirlermiş ben kahve tonları istiyorum ama taba yada deve tüyü gibi bir kahve açık yani yastıklarda desenli olsun istiyorum ama halımda bordolu hangi renleri kullanabilirim sizce , hem halı desenli hem koltuklar boğar mı? düzrenkler mi kullanmalıyım, mesela koltuklar düz deve tüyü minder kısmı yastıklar kırmızı falan ? kahve ve kırmızı çok güzel duruyor ama evide boğar diye korkuyorum

Eklentiler

• $699_ACIK.webp
    $699_ACIK.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 1.024
  • $evim2 002.webp
    $evim2 002.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 458
  • $evim2 005.webp
    $evim2 005.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 474
Son düzenleme:
bence halınızı değiştirmek en doğrusu... ha bu arada 100 mesaj olmadan nasıl resim eklediniz acaba? bende eklemek istiyorum.

halımı yeni aldım, aslında koltuk takımımı değiştirmeyi düşünmüyordum ama bir kaza kurban gitti kendisi :) o nedenle mecburen elde olanlara uydurmam gerekiyor renkleri, çok halım var ama küçük çocuk olunca zor oluyor açık renkler bu halı çok ince hemen siliniyor ve kuruyor o nedenle tercih ettim.

bilmem eski üyeyim ama pek yazmam belki ondandır :)

halıdan vazgeçmiyecekseniz o zaman bence mümkün olduğunca açık renk ve tek renk koltuklar bakın. mesela pudra tonlarında krem bej renklerinde. desenli yastıklar yerine düz renk yastık olmalı. çünkü halı zaten desenli.yastıklar gül kurusu olabilir.

bence de bej tonlarında olmalı koltuklar ve tek renk olmalı 2 renk göz yorar. yastıklarda halıdaki gibi dore desenler olabilir

$004_oturmagrubu_istanbul_b.webp

$Tiamo.webp

$054-ekol-blanka-koltuk-takimi-b.webp

bunları beğendim aslında ama beyaz kısımları hiç uymuyor, acaba kahvenin 2 tonunu kullansam boğarmıyım?

Koltuk daha pahalı ve kalıcıdır, dolayısıyla koltuğu zevkinize göre alın. Maddi olarak uygun olduğunuzda da hoşunuza giden uygun bir halı alırsınız. Herşey aynı anda ve mükemmel olacak diye bir kaide yok.

Back
X