Koltuk şalı kullanan varmi?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
Koltuk sallarini cok begeniyorum ama nedense koltuklarima nasil serecegim nasil bir urun kullanmaliyim konusunda cok kararsizim. Koltuk sali kullananlar varsa fotograf paylasabilirler mi?

Çok salaş duruyor koltuk şalı. Ve benim gözüme dağınık gözüküyor. Ama tabi almak istiyorsan Şunlar güzel duruyor :KK51:

3.jpg
1.jpg
2.jpg

Ben ikeadan aldım sade bişi. Köşe koltukta kullanıyorum, L kısmı biraz kırışık duruyor ama yinede seviyorum. Koltuğum açık renk, leke tutmayan kumaş ama yinede ne olur ne olmaz diye kullanıyorum işte :)

Foto koyamıcam şimdi ama ben yukarıdaki fotoğraflar gibi düz değilde üçgenimsi tutarak seriyorum. Şık duruyor. Tavsiye ederim.

Ben ikeadan aldım sade bişi. Köşe koltukta kullanıyorum, L kısmı biraz kırışık duruyor ama yinede seviyorum. Koltuğum açık renk, leke tutmayan kumaş ama yinede ne olur ne olmaz diye kullanıyorum işte :)

Foto koyamıcam şimdi ama ben yukarıdaki fotoğraflar gibi düz değilde üçgenimsi tutarak seriyorum. Şık duruyor. Tavsiye ederim.
Benim koltugumda kose seklinde ve acik renk. Farkli renk bir sal kullanarak hem kirlenmesini onlemek hem de renk katmak istiyorum aslinda. Ama bir kac deneme yaptim pek hos gorunmedi gozume.

X