Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koltuk sallarini cok begeniyorum ama nedense koltuklarima nasil serecegim nasil bir urun kullanmaliyim konusunda cok kararsizim. Koltuk sali kullananlar varsa fotograf paylasabilirler mi?
Ben ikeadan aldım sade bişi. Köşe koltukta kullanıyorum, L kısmı biraz kırışık duruyor ama yinede seviyorum. Koltuğum açık renk, leke tutmayan kumaş ama yinede ne olur ne olmaz diye kullanıyorum işte :)
Foto koyamıcam şimdi ama ben yukarıdaki fotoğraflar gibi düz değilde üçgenimsi tutarak seriyorum. Şık duruyor. Tavsiye ederim.
Ben ikeadan aldım sade bişi. Köşe koltukta kullanıyorum, L kısmı biraz kırışık duruyor ama yinede seviyorum. Koltuğum açık renk, leke tutmayan kumaş ama yinede ne olur ne olmaz diye kullanıyorum işte :)
Foto koyamıcam şimdi ama ben yukarıdaki fotoğraflar gibi düz değilde üçgenimsi tutarak seriyorum. Şık duruyor. Tavsiye ederim.
Benim koltugumda kose seklinde ve acik renk. Farkli renk bir sal kullanarak hem kirlenmesini onlemek hem de renk katmak istiyorum aslinda. Ama bir kac deneme yaptim pek hos gorunmedi gozume.