Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk örtülerine bakın

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Yok 300 değil yahu, ben bizzat mağazasında gidip görüp sordum. 220 dedi. Hatta bişeyler yaparız dediler.

1 yıl önce kendi eşyalarımızda otururken öyle titizleniyordum ki... aman çay dökülmesin, aman kirlenmesin, aman bişey olmasın diye örtü yaptım her yere. dilberim güzel koltuklarımın görüntüsünü kapattım... şimdi ise... tayinimiz eşya götürülmeyen bir yere çıktı. eşyalı ev veriyorlar güya ama....koltuk koltukluktan, yatak yataklıktan çıkmış. çok hor kullanılmış. pisliğin haddi hesabı yok. yıkadık temizledik. şimdi öyle veya böyle oturuyoruz ama tek istediğim kendi eşyalarımda oturmak. yeterki türkiyeye dönelim. örtü falan örtmicem. çok özledim eşyalarımı :43:

börümceklinin bordosu ben kullanıyorum ay çok iyi kalıp gibi kayma olmuyor kızım herşeyi döküyor diye aldım :34:

börümceklinin bordosu ben kullanıyorum ay çok iyi kalıp gibi kayma olmuyor kızım herşeyi döküyor diye aldım :34:

öylemi teşekkür ederim bu bilgi için kendi kılıfıymış gibi durması ve kayma olmaması çok iyi.. bulduğum gibi alıcam inş.:) siz nereden ve kaça aldınız buarada?

Son düzenleme:
örtü illa kullanmak istiyorsa bence çok hoş ayrıca çok değişik ilk defa gördüm diyebilirim :34:

çok güzelmiş ama bende köşe takımı var. ona olmazki keşke olsalardı. benim köşe takımım krem rengi. süet gibi. silince hemen yıpranıyor. ayda bir leke oluyor. kir oluyor silmeden olmuyor. ben polar kumaş aldım üzerine örttüm ama . sevmedi. ne yapsam bilemedim. acaba rengini mi değiştirsem. bordo renk ruhumu sıktı.

kızlar bu örtü hakkında bilgi verirmsisiniz nerde satılıyomuş ve fiyat neymiş gelip ölçümü alıyolarmışş

200 220 lira aralığında. internette satılmıyor. istanbul sultanhamamda dolu var. ama oraya ulaşamayanlar için fabrikası direk gönderiyor. fabrika denizlide. google akz tekstil yazın bulursunuz.karar veren varsa ben hala almadım belki toplu indirim yaparlar. ayrıca farklı model koltuklar için resim gönderiyorsunuz 20 lira farkla size özel dikiliyor. bana fabrikasından bilgi verdiler.

ben istanbuldayım ama sultanhaamı bilmemde gidememde benim koltuklar 3*2*1*1 fiyat 220tl ise çok iyi ama ölçüler felan arayıpmı sölücez bide ya olmazsaa off bayıldım ben bunlara

aradım şimdi 200tl olduğunu eger koltuklar büyükse yüzde 10 fiyat artışı olabilecegini söylediler.koltukları resimlerini mail atın biz size döneriz dedilerr

bende hazır satılan börümcük sandalye kılıfının fiyatını ve nerde bulunduğunu merak ediyorum kullananlar varsa bilgilendirebilirlermi*?

bugün fabrikasına telefonla sipariş edecektim 200 liraya fakat önce koltuk resmi istediler. benim koltuklarımın sırtı oldukça uzun . o yüzden olmaz dediler 30 lira farkla koltuğa göre dikecekler. gelsin fotoğraf yüklerim.

Back
X