derinsu06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2013 2.348 5.267 20 Aralık 2016 Konu Sahibi derinsu06 #21 Maykay .!.: Kadife kumasla kaplat bari. Çöpe atmaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Şimdilik 100 de 100 pamuk bir örtü serdim baya kesti döşetmeyi düşünüyorum çünkü bence bu hali bir tek çarpma değil sağlıksız da sedalein .!.: Taytuyu de çeşit çeşit bilemedim ki ondan mi? Bi tek ben de var bir haftadır çarpma olayı.. karanlikta çıkan elektrigi cakmayi bile görüyorum Çakmak gibiyim:) Genişletmek için tıkla... Bende de öyle başladı akşam kızımın üstünü örterken battaniye de ki ışığı görüyorum
Maykay .!.: Kadife kumasla kaplat bari. Çöpe atmaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Şimdilik 100 de 100 pamuk bir örtü serdim baya kesti döşetmeyi düşünüyorum çünkü bence bu hali bir tek çarpma değil sağlıksız da sedalein .!.: Taytuyu de çeşit çeşit bilemedim ki ondan mi? Bi tek ben de var bir haftadır çarpma olayı.. karanlikta çıkan elektrigi cakmayi bile görüyorum Çakmak gibiyim:) Genişletmek için tıkla... Bende de öyle başladı akşam kızımın üstünü örterken battaniye de ki ışığı görüyorum