Koltuktan dolayı sadece koltuktayken oluyor çarpılma giydiklerimiz koltuğa yapışıyor saçlarımız felan, diğer koltuğumda hiçişin olmuyor ayrıca eğer bu derece rahatsız edici bi kullanım yaratıyorsa bu kumaşı kullanmasınlarElektriklenme şu aralar herkesin derdi. Koltuktan değildir bence.
Koltuktan olsa bile firma ne yapsın ki?
Koltuktan dolayı sadece koltuktayken oluyor çarpılma giydiklerimiz koltuğa yapışıyor saçlarımız felan, diğer koltuğumda hiçişin olmuyor ayrıca eğer bu derece rahatsız edici bi kullanım yaratıyorsa bu kumaşı kullanmasınlar
Koltum kilifi veya ortuden baska secenek kalmiyor geriyeKızlar benim koltukların kumaşı tay tüyü daha 2 yıllıklar, elektriklenme çok yapıyor deliricem son günlerde kızımı kucaklarken korkar oldum, firma yardımcı olmuyor, kapının önüne koymak üzereyim sinirden, örtü örtmeyin dediler örtmüyorum zaten giydiklerimizden de etkileniyor muhtemelen ama böyle de olmaz ki sürekli çarpılıyoruz, ne yapabilirim sizce bi fikri olan var mı?
ben de 4yıldır kullanıyorum dha önceleri olmazdı ama şu 3haftadır aynı problem bende de varKızlar benim koltukların kumaşı tay tüyü daha 2 yıllıklar, elektriklenme çok yapıyor deliricem son günlerde kızımı kucaklarken korkar oldum, firma yardımcı olmuyor, kapının önüne koymak üzereyim sinirden, örtü örtmeyin dediler örtmüyorum zaten giydiklerimizden de etkileniyor muhtemelen ama böyle de olmaz ki sürekli çarpılıyoruz, ne yapabilirim sizce bi fikri olan var mı?
aynı durumdayımBizim de koltuklar taytuyu 5 yildir.. hiç farketmedim elektriklenme..
ama ben son 1 haftadir trafo gibi geziyorum etrafı çarpa çarpa bilmiyorum niye..
İlk şikayet için aradığımda örtü kullanıyorsanız ondan oluyordur dedi ben de hiçbişi anlamadımKoltum kilifi veya ortuden baska secenek kalmiyor geriye
Örtüden örtüye değişiyor olabilir mi ? Buldan örtü almıştım teknis servis örtmeyin demeden önce sizin örtünün kumaşı ne?benim koltuklarımda da aynı sorun oluyordu ben sevmememe rağmen örtüde buldum çözümü. Ev terlikleriniz plastik malzemedense oda etkiliyor.
Eyvah ki Eyvah inş bizimki gibi koltuktan ötürü değildir çünkü insan sinire kalıyorben de 4yıldır kullanıyorum dha önceleri olmazdı ama şu 3haftadır aynı problem bende de var
Son çare öyle yapıcam ama para verdiğin şeyin böyle bi daha masraf çıkarması çok sinir bozucuya kılıf ya da döşemecide değiştirteceksin
Olabilir ilk 1 sene bende de çok yoktu zamanla koltuğa oturan çarpılma ya başladıdegistirme imkaniniz varsa degistirin kilifini..
cok sinir bozucu bir durum.
bende tay tuyu kullaniyorum hic olmadi oyle bir sorun..
acaba eskidikce mi oluyor. ilk bastan beri var miydi bu problem
İnş koltukla alakalı değildir çok sinir bozucuBizim de koltuklar taytuyu 5 yildir.. hiç farketmedim elektriklenme..
ama ben son 1 haftadir trafo gibi geziyorum etrafı çarpa çarpa bilmiyorum niye..
İnan koltuk daha sinir bozucu, 1 yaşında kızım var, bana gelip deyince korkuyorEn sinir bozucu şey,beni de araba kapıları hep yokluyor!
İkea dan seneler önce aldığım yatak örtüsü diye geçen örtülerim var onları örtüyorum ben.İlk şikayet için aradığımda örtü kullanıyorsanız ondan oluyordur dedi ben de hiçbişi anlamadım
Örtüden örtüye değişiyor olabilir mi ? Buldan örtü almıştım teknis servis örtmeyin demeden önce sizin örtünün kumaşı ne?
Eyvah ki Eyvah inş bizimki gibi koltuktan ötürü değildir çünkü insan sinire kalıyor
Son çare öyle yapıcam ama para verdiğin şeyin böyle bi daha masraf çıkarması çok sinir bozucu
İnş koltukla alakalı değildir çok sinir bozucu