Koltuk kumaşı

derinsu06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
2.348
5.267
Kızlar benim koltukların kumaşı tay tüyü daha 2 yıllıklar, elektriklenme çok yapıyor deliricem son günlerde kızımı kucaklarken korkar oldum, firma yardımcı olmuyor, kapının önüne koymak üzereyim sinirden, örtü örtmeyin dediler örtmüyorum zaten giydiklerimizden de etkileniyor muhtemelen ama böyle de olmaz ki sürekli çarpılıyoruz, ne yapabilirim sizce bi fikri olan var mı?

Elektriklenme şu aralar herkesin derdi. Koltuktan değildir bence.
Koltuktan olsa bile firma ne yapsın ki?

Elektriklenme şu aralar herkesin derdi. Koltuktan değildir bence.
Koltuktan olsa bile firma ne yapsın ki?
Koltuktan dolayı sadece koltuktayken oluyor çarpılma giydiklerimiz koltuğa yapışıyor saçlarımız felan, diğer koltuğumda hiçişin olmuyor ayrıca eğer bu derece rahatsız edici bi kullanım yaratıyorsa bu kumaşı kullanmasınlar

Şikayet çok olursa bir çözüm düşünürler. Ama size yardımcı olmalarını beklemeniz saçma. Çok rahatsizsaniz kurtulun koltuklardan madem. Ya da kumaşını değiştirin.

Koltum kilifi veya ortuden baska secenek kalmiyor geriye

benim koltuklarımda da aynı sorun oluyordu ben sevmememe rağmen örtüde buldum çözümü. Ev terlikleriniz plastik malzemedense oda etkiliyor.

ben de 4yıldır kullanıyorum dha önceleri olmazdı ama şu 3haftadır aynı problem bende de var

degistirme imkaniniz varsa degistirin kilifini..
cok sinir bozucu bir durum.

bende tay tuyu kullaniyorum hic olmadi oyle bir sorun..
acaba eskidikce mi oluyor. ilk bastan beri var miydi bu problem

Koltum kilifi veya ortuden baska secenek kalmiyor geriye
İlk şikayet için aradığımda örtü kullanıyorsanız ondan oluyordur dedi ben de hiçbişi anlamadım

benim koltuklarımda da aynı sorun oluyordu ben sevmememe rağmen örtüde buldum çözümü. Ev terlikleriniz plastik malzemedense oda etkiliyor.
Örtüden örtüye değişiyor olabilir mi ? Buldan örtü almıştım teknis servis örtmeyin demeden önce sizin örtünün kumaşı ne?

ben de 4yıldır kullanıyorum dha önceleri olmazdı ama şu 3haftadır aynı problem bende de var
Eyvah ki Eyvah inş bizimki gibi koltuktan ötürü değildir çünkü insan sinire kalıyor

ya kılıf ya da döşemecide değiştirteceksin
Son çare öyle yapıcam ama para verdiğin şeyin böyle bi daha masraf çıkarması çok sinir bozucu

degistirme imkaniniz varsa degistirin kilifini..
cok sinir bozucu bir durum.

bende tay tuyu kullaniyorum hic olmadi oyle bir sorun..
acaba eskidikce mi oluyor. ilk bastan beri var miydi bu problem
Olabilir ilk 1 sene bende de çok yoktu zamanla koltuğa oturan çarpılma ya başladı

İkea dan seneler önce aldığım yatak örtüsü diye geçen örtülerim var onları örtüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…