• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk kılıflarınız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GOKBELEK

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
91
3
296
İstanbul
Selam arkadaşlar benim koltuklarımın kılıfları çıkarılıp yıkanabiliyor olanlardan ama ben bir türlü kılıfları çıkaramadım.Fermuarlı ama fermuar minderin bir kenarında tamamen yok nasıl anlatayım yani iki kenarına gelmeden dörder parmak kadar içeride.Böyle koltuk minder kılıfı olan arkadaşlar nasıl yıkıyor merak ettim. Eğer sizinde böyleyse yardımcı olurmusunuz.

koltuk kılıflarının fermuarları genelde öyle zaten benimkilerde öyle ikiye katlayıp fermuarını aç ve katlanmış şekilde çıkar dikkat etmek lazım yanlardan dikiş atabiliyo tekrardan geçirince de yine süngeri ikiye katlayıp kılıfa öylece sok mesela jelatinli ambalajlı bi gömleği düşün hani paket dar olunca kıvırırsın ki ambalaja sokabilesin işte koltuk kılıfları da aynen böyle umarım yardımcı olabilmişimdir ben bu yöntemle çıkarıyorum

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için denedim ama olmadı gücüm yetmedi eşime söyledim bakalım hafta sonu deneyeceğiz ben ikiye bükerim dedi.... eeee gücünü gösterme zamanı geldi demekki:21:

arkadaşım eğer çıkartıp yıkamadıysan sakın deneme .bende aldım taytüyü krem rengi kılıflı koltuk takımı yıkanabilir dediler.çok zorlandım çıkarırken ama takması daha bir zormuş.eşim taktı kesinlikle gücüm yetmezdi benim.ama hem takarken süngerleri mahvoldu hemde tam oturmadı çok pişmanım yıkadığıma.beyaz sabunla ve ılık suyla sil mis gibi oluyor işgüzarlık yapıp yıkadım çok pişmanım ben........:25:

Back
X