Tonlar ve modeller cok aynı evetAy hepsi birbirine benziyor seçemedim
Aslında 2.yi beğendim ama bol yastıklı oldugu için gunluk kullanımda zorlayabilir o kadar yastık, minder falan. Zorlamaz dersen 2yi seç derim.
Ama 2yi bu sebeple elersek de sonuncuyu begendim. En beğenmediğim ilk takım oldu.
Halı olarak da 2.resimdeki.
3numaranin daha acik tonuna baktik rahatti baya teklileri dgisik geldi banaSalon için deseydin kesinlikle 2 numara derdim ama günlük kullanım için 3 numara bnce. Halı da 2. Numara
Ayy iste ondan korkuyorumBol yastıklı alırsanız benim gibi cinnet geçirebilirsiniz bir süre sonra. hele birde çocuk olfu mu o yastıklar yerde gezecek
Benim eşimde aynen öyle yapıyo. Hatta gelen misafirler özellikle yaşlılar alıp kenara koyuyolar. Çok kötü görünüyo. Çok severek almış olmasam götürüp atabilirim o derece bıktım.3numaranin daha acik tonuna baktik rahatti baya teklileri dgisik geldi bana
Tesekkurler
Ayy iste ondan korkuyorum
Esimde atar hepsini yere
Sen koltugu yastiklara almissin der.
Tül öneriniz var mı?
Stor kullanamam sanirim sık tül yıkıyorum benBenim eşimde aynen öyle yapıyo. Hatta gelen misafirler özellikle yaşlılar alıp kenara koyuyolar. Çok kötü görünüyo. Çok severek almış olmasam götürüp atabilirim o derece bıktım.
Tül olarak stor almanı tavsiye etmem sadece. Her kafama estiğinde yıkatabilirim diyodan sıkıntı yok ama öbür türlü normal tüller daha kullanışlı istediğinde yıka as. Ütü gerektirmesin bir de. Ben makinaya atıyorum çıkardığım gibi astırıyorum eşime kırışıklık falan olmuyo hiç
Evet 2. Model olabilir benmde bi odamın örme çok memnunumEki Görüntüle 1740261 Eki Görüntüle 1740262 boyle bisiler olabilir galiba
Kanatlılarıda tavsiye etmem takıp çıkarmam resmen işkenceye döndüEki Görüntüle 1740261 Eki Görüntüle 1740262 boyle bisiler olabilir galiba
Yastıklıdan vazgectimBanada 5 no daha güzel geldi
Model olarak buldum evet ya zormus kullanan arkadaslarimin hepsi pismanKanatlılarıda tavsiye etmem takıp çıkarmam resmen işkenceye döndü
Benimde allahtan salonun bir tarafı böyle kanatlı diğer taraf düz. İp geçiyo kanar yerlerinden tek tek o ipleri tak falan çok uzun iş.Model olarak buldum evet ya zormus kullanan arkadaslarimin hepsi pisman
Ben cok sıkıntıya gelemiyorum
2ayda bir tül yıkıyorum bozarım sanirim.
Ayri bir salonum yok malesef evim 2+1
O sebepden cok acık renk koltuklarada bakamiyorum.
Simdikileri degisme sebebim yatak olmaması ve salon takımı eski bir model olması falan.
Hani ayri bi salonum olsa kanatli tul, stor ve bol yastikli acik renk hali ve koltuk alirdim.
Ama surekli silmek surekli dikkat etmeye calismak yorar beni
Esim dikkatsiz, cok derli toplu degil.
Yatcak,uzancak, dokcek eminim yani
Tül konusunda uzun dusunuyorum
Hatta cok pahalı marka biside almicam.
Cok tesekkur ederim fikirler icinBenimde allahtan salonun bir tarafı böyle kanatlı diğer taraf düz. İp geçiyo kanar yerlerinden tek tek o ipleri tak falan çok uzun iş.
Salonda oturmadığımız için senede 2/3 anca yıkıyorum. Diğer yerler 2 ayda bir aynen. Uzun daha güzel duruyo bence de bende hep uzun aldım.
Misafir oluyorsa 3+3+1+1 daha kullanışlı benim koltuk takımım da öyle gelen gidelim çok olyor rahat ediyorumBen bir sey daha sorcam
3+3+1+1 mi?
3+2+1+1 mi? Hangisi sizce