Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuk, ben ve kararsızlık

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Misafir oluyorsa 3+3+1+1 daha kullanışlı benim koltuk takımım da öyle gelen gidelim çok olyor rahat ediyorum
Yatıya gelen cok yok ama biz uzanmayı seviyoruz cekirdek ailecek :)
Koltuk bulan devriliyo
Simdide hep 3-3-1-1 genelde sanirim

İnanın bizde de aynı o yüzden 5 no takımın koltuk başını çok beğendim.ileride koltuk takımımın başlığını öyle seçicem

5 numaralı koltuk takımından benim salonumda var çok rahat ama altını hiç silemiyorum değiştirirsem takımımı yüksek ayaklı almayı düşünüyorum bir de misafirim gelince onda yatırmıştım alttan çekip iki kişilik oluyo ya süngeri hemen çöktü çektiğimiz kısmın

İnanın bizde de aynı o yüzden 5 no takımın koltuk başını çok beğendim.ileride koltuk takımımın başlığını öyle seçicem
İnsallah

5 numaralı koltuk takımından benim salonumda var çok rahat ama altını hiç silemiyorum değiştirirsem takımımı yüksek ayaklı almayı düşünüyorum bir de misafirim gelince onda yatırmıştım alttan çekip iki kişilik oluyo ya süngeri hemen çöktü çektiğimiz kısmın
Hadi ya ben sandıklidir diye dusunmustum(cek-yat tipi) cok iyi oldu ogrendigim
Bende ayagi yuksek istiyorum ozaman direk eliyorum onu
Cok tesekkur ederim

Aslında kafamda renk belli
Model tam belli olmasada sekil belli.
Odamın sekli belli
Gönül ister ki en güzeli, en gosterislisi ama malesef günlük odam icin bakıyorum.
Yani surekli kullanacagım bisi olmalı.

Aklımdakiler(marka degisebilir model ve renk bunlardan biri olsun istiyorum ama hangisi)

Zaten birbirine yakın modeller biliyorum
Ama orda ayıla bayıla alıp, evde

amanınn!

Cahildimm koltukların rengine,çeşidine kandım
Hayale aldandım bla bla. Diyorumm.

Eki Görüntüle 1740204
Eki Görüntüle 1740205
Eki Görüntüle 1740207
Eki Görüntüle 1740209
Eki Görüntüle 1740213

Begendiklerim bunlar

Halı da aklımdakiler bu ikisinden biri olcak.
Eki Görüntüle 1740214 Eki Görüntüle 1740215

Hangilerini direk elemeliyim.

Dipnot: renkli koltuk hic kullanmadım kullanmayıda hic dusunmuyorum.
Zevk meselesi
Canım benim bak sakın bu tercihleri yapma. Koltukların rengi zaten nötr soluk bi renk. Halı ve perdeleri de o tonlarda seçersen ortaya yavan ve sıkıcı bir görüntü ortaya çıkar ve zamanla sıkılırsın hepsinden. Koltuk renklerini sade tutup halı ve perdeyle odaya canlılık katmalısın. Şöyle girdiğine için ferahlasın renkler çok önemli. Kaldı ki o koltuklara her renk halı ve perde uyum sağlar. Zevkine göre tercih sana kalmış. Pembe mavi yeşil tonları her renk gider dediğim gibi . Netten iyice araştır dekorasyonda renk uyumları diye. Hoşuna giden tonları hemen seçersin zaten. Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi olur her şey.

Canım benim bak sakın bu tercihleri yapma. Koltukların rengi zaten nötr soluk bi renk. Halı ve perdeleri de o tonlarda seçersen ortaya yavan ve sıkıcı bir görüntü ortaya çıkar ve zamanla sıkılırsın hepsinden. Koltuk renklerini sade tutup halı ve perdeyle odaya canlılık katmalısın. Şöyle girdiğine için ferahlasın renkler çok önemli. Kaldı ki o koltuklara her renk halı ve perde uyum sağlar. Zevkine göre tercih sana kalmış. Pembe mavi yeşil tonları her renk gider dediğim gibi . Netten iyice araştır dekorasyonda renk uyumları diye. Hoşuna giden tonları hemen seçersin zaten. Kolay gelsin. Umarım istediğin gibi olur her şey.
Cok tesekkur ederim.
Renk hic kullanmadim ne halımda ne esyamda
Zaten cok kararsiz biriyim
Bakalım nasıp bisi cikacak ortaya

Canım koltuk kumaşı ile ilgili bişi dicem.Biz bu yeni eve taşınınca kanepelerin yüzünü değiştirdik.Adam bize işte tay tüyü leke tutmaz bilmemne dedi 1200 lira verdik yaptirdik.Gelgelelim koltukta oturandan kıvılcımlar çıkıyor:KK70:bildiğin çarpıyoruz birbirimizi felaket elektrikleniyo_O yüzden kumaşı iyi olsun sıradan biyerden alma biz güya ucuza mal ettik trafo gibi geziyoruz ortalıkta:KK70:sonracıma kesin yerden yüksek olsun altını silmek kolay oluyo.Renge karar vermişsin zaten ama halıda sadece kahve krem olmasın bir 3. renk olsun çok soluk olur bizaman sonra sıkılırsın.Yalnız geçen yıldan beri sabrettin almadın helal sana.:KK9:ben olsam çatlardım.Gerçi bizde salona alcaz da daha alamadık sanırım mayıs gibi alcam.Şu chester denilenlerden istiyorum .Resim koyamadım tabletten.Hayırlısı olsun iyi araştır acele etme canım.

Canım koltuk kumaşı ile ilgili bişi dicem.Biz bu yeni eve taşınınca kanepelerin yüzünü değiştirdik.Adam bize işte tay tüyü leke tutmaz bilmemne dedi 1200 lira verdik yaptirdik.Gelgelelim koltukta oturandan kıvılcımlar çıkıyor:KK70:bildiğin çarpıyoruz birbirimizi felaket elektrikleniyo_O yüzden kumaşı iyi olsun sıradan biyerden alma biz güya ucuza mal ettik trafo gibi geziyoruz ortalıkta:KK70:sonracıma kesin yerden yüksek olsun altını silmek kolay oluyo.Renge karar vermişsin zaten ama halıda sadece kahve krem olmasın bir 3. renk olsun çok soluk olur bizaman sonra sıkılırsın.Yalnız geçen yıldan beri sabrettin almadın helal sana.:KK9:ben olsam çatlardım.Gerçi bizde salona alcaz da daha alamadık sanırım mayıs gibi alcam.Şu chester denilenlerden istiyorum .Resim koyamadım tabletten.Hayırlısı olsun iyi araştır acele etme canım.
Ben bu senede idare edicem aslında esim durmuyo git begen git begen diyo.
Keten kumasda tuylenme yapiyo kuzenim hic memnun degil
Aslında aklimda tay tuyu vardi leke tutmuyo diye ama dur onuda bi arastirip sorim.
Hali hala arastiriyorum
Angora da o modeller
Bide pierre cardin ve merinos secenegim var
Tanidik yerler hepsi model bakim ordanda
Ayri bi salonum olsa hic dusunmicem fusyayi patlicam aklimda modeli deseni.
Ama burda suan olmuyo.
Gunluk kullanicaz.
Burda hasati ciksin buralik bisi olsun istedigimden cok pahali bisi almıcaz.
Öyle karar verdik
Rahat olsun yatak olsun yeter dedik.

İyi oldu ama alirken sorarim hersyini
Yerden yuksek kesin olmali it-cek yorar.

Saol cnmcım.

Kızlar aldım koltugumu biraz degisik fikirlerle oldu ama oldu
İcime sindi

IMG_20160130_184512.jpg

Halida benim secimim angora halici vardi yanda begenip serdirdim
Cumartesi gelicek (yapilcak yani)
Minderler cicekli olmicak
Kendi renginden ve o pembeden olucak
(2takim yaptiriyorum bi pembe bi kendi rengi)
Herkese tesekkurler.

X