Regl zamanı göğüsler şişiyor ya koltuk altına kadar sut bezleri var ondan oluyor demişti bana dr.Kasıkta olsa kadın doğuma yönlendirirlerdi mantardanda şişebiliyo
Ama koltukaltının regliyle neslakadı olabilir ters akım ?
Regl zamanı göğüsler şişiyor ya koltuk altına kadar sut bezleri var ondan oluyor demişti bana dr.
Valla benim de ara sıra regle yakın şişiyor bilmem niye.
Doktor endişelenmeyin demiş bence endişelenicek bir durum yok.
Simdiye kadar yoktu boyle bisey durup durup cikmasindan dolayi endiselendimAdet donemi lenf bezleri sisebiliyo. Ayni sebeple gittim, doktor korkulacak bir sey yok ara ara olur dedi. Zaten doktora gitmissin korkma:)
Evet terlemeden cok rahatsizim, deodorant kullanmi yapar diyo nette. Ama deo hic kullanmam karbonat kullaniyorum. Seninki agri yapiyomuBenim koltuk altımda da ter kanalı iltihabı oluyor sık sık. Çok terleyen biriyseniz böyle bişey de olabilir.
Adet doneminde sistigi icin kendumce oyle bi alaka kurdum isteKasıkta olsa kadın doğuma yönlendirirlerdi mantardanda şişebiliyo
Ama koltukaltının regliyle neslakadı olabilir ters akım ?
Gc yonlendirir dedigin yine genel cerrahmi. Kanser artik cok yaygin oldugu icin rahat edemiyorumkil koku iltihabi bile olabilir. dr.endiselenme.demis ama icin rajat etmiyorsa baska bir dr agorun ama ladin dogumcubda seni gc yonlendirir
Siz gittinizmi bunun icin doktoralenf bezlerınız buyuk ıhtımalle.dönem dönem oluyor bende de.ama bence ıhmal etmeyın bu devir de tedbırı elden bırakmamak lazım yınede dr a görunun ıcınız rahat etsın.
sanırım hamile kalmak için kullandığım ilaçları diyosun heralde. en son 1 yıl önce kullandım. şu an bişey kullanmıyorum. eskiden kullandıklarımın etkisimi çıkıyo acaba diye düşünüyorum işte kendi kendime hormonlu iğneler olduğu içinBence o ilaçları veren doktora gidip bir sorun. İlaçları değiştirsin veya öneride bulunsun.
ama ben doğum yapmadımDogum yaptıktan sonra gögüslerim asırı sisti süt doldu aynı sekilde koltuk altımda da bi sislik oldu
Doktora gittim ve dediki insanlarda tam hatırlamıyorum ama 5 adet meme dokusu bulunur
Hepsi söner sadece gögüste 2 tane kalır
Süt dolmaya başlayınca senin koltuk altındaki meme dokusuda şismis hic korkma kendi kendine iner dedi ve aynen öyle oldu