Lekeler, Çiller Koltuk altim ve etrafi cok koyu bir renkte... Ne yapabilirim?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

burcu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
594
130
Arkadaslar, benim koltuk altim cildimin rengine göre cok koyu vede sanki sütyenin askilari kol ve gövde arasindaki bölgede iz birakiyor yani oralar hep bana böyle kara gibi geliyor.. Ne kadar keselesemde hic acilmiyor... straplez birsey giymek istesem o izler hep belli oluyor..
Benimle bu derdi paylasan varmi? Veya önerlileriniz?? Sizin deneyimlerniz?
Cevaplariniz icin simdiden cok cok tesekkür ederim...

Keselemekle açılmaz, çok sıcak ağdadan ya da jilet kullanmaktan oluyor diye biliyorum ben, bir arkadaşım cildiyeciye gitmişti bu yüzden, ilaç verip vermediğini bilmiyorum ama muhtemelen işe yarayan beyazlatıcı bir krem verebilir. Bir de yüzünü pirinç suyuyla beyazlatmakla ilgili birşeyler okumuştum ben burda belki koltuk altında da işe yarar

çok fazla keselersen tahriş edip daha koyu renk olmasına neden olabilirsin...

Arkadaslar Sagolun...
GüvercinKumru senin dedigin hastaliga baktim simdi netden... daha önce duymustum ama hic birzaman ne oldugunu merak etmemistim...
Allahtan simdi sen söyledin ve bu bir ihtimal olabilir... Belirtilerine baktim ve bazi seyler cok uyuyor benim sorunlarima. Yarin ilk isim doktordan randevu almak... iyiki acmisim bu konuyu...

dün sürdüm nasil oluyor diye baktim ama kalici bir cözüm degil maalesef
ama beni simdi bu pko hastaligi korkusu basti

Canım fiziksel bir hastalıgın yoksa, bu tip bölgelerin rengini biraz açmak için beyazlatıcı kremler var hatta bazı bayanlar genital bölgeler için bile bunları kullanıyor. Malum azınsanmayacak kadar bir çoğunlugun böyle. Ayrıca limon kabugu, limon suyuda düzenli kullanıldıgında cilt rengini açar bir de o omuzlarında iz oldugunu belirtmişsin yine koyu bölgeler için dahada güenşten kararmaması için +50 faktör güneş kremi kullanabilirsin. Aslında yapılcak şeyler çook.

ben yurtdisinda yasiyorum, ve burada ayda yilda bir günes acar... en son Türkiyeye 4 sene önce tatil amacli gelmistim yani en son ozaman güneslenmeye yatmistim... günesten olabilecegini sanmiyorum
insAllah da bir hastaligim yoktur, yakin bir zamanda kontrole gidicem ama...

Tam da bu koyu düşünürken açtıgınız konuyu gördüm.
10 gün sonra mezuniyet balom var doğal olarak eğlenmek istiyorum.Aynı sorun bende de var.ne yapcam bilmiyorum.
Bi de şu pko olayından korktum çünkü benim kollarımın bazı bölgeleri filan bariz belli koyulukta.
Korkmaya başladım

karbonat sürün rengi açar.tabi bunu epilasyon günlerinde sakın denemeyin

bir de eczaneden madecassol krem alın lekelere iyi geliyor

ilginçtir benim de koyuydu ama lazere gittikten sonra hiç koyuluk yok,tertemiz görünüyor.

benzer bi konu vardı canım. herkes bepanten'in krem versiyonunun çok iyi geldiğinden bahsediyodu

su pirinç suyuyla beyazlasirma cok ilginc bir teknikmis. Bunu daha genis aciklayamazmisin? bildigimiz normal pirinç'ci suda bekletip daha sonra o su ile yikamak gibi bir seymi?

Hepinizden Allah razi olsun... önce bir test yaptiricam ve insAllah eger birsey cikmazsa önerilerinizi dikkate alicam... yaaa koltuk alti neysede su omuzdan asagiya dogru giden sanki sütyen izi gibi duran koyumsu lekeye sinir oluyorum...
Tekrar tekrar tesekkür ederim arkadaslar

Hepinizden Allah razi olsun... önce bir test yaptiricam ve insAllah eger birsey cikmazsa önerilerinizi dikkate alicam... yaaa koltuk alti neysede su omuzdan asagiya dogru giden sanki sütyen izi gibi duran koyumsu lekeye sinir oluyorum...
Tekrar tekrar tesekkür ederim arkadaslar

su pirinç suyuyla beyazlasirma cok ilginc bir teknikmis. Bunu daha genis aciklayamazmisin? bildigimiz normal pirinç'ci suda bekletip daha sonra o su ile yikamak gibi bir seymi?

Canım bende tam bilmiyorum, üyelerden birinin mesajlarını aratırken öyle gözüme takılmıştı, aklımda kalmış. Ama cilt ve yüz bölümünde vardır kesin nasıl kullanılacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…