Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıxx sadece azaltıyor. hem de 6 ay sonra hiç bir etkisi kalmıyor maxim öneririm hem daha ucuz hem üç kez kullandıktan sonra tamamen kullanıyorsun. sonra haftra bir kullanıyorsun sonra ayda bir felan. vaktini almıyor. üctelik en pahalı yerden alsan bile 80 tl tutuyor. botox felan hikaye.
Bende düşünüyorum ama korkum botoxun sinirlere yada kana karışması !! yani zehirli öldürücü bir etkisi var mıdır??ben su ana kadar ıkı kez kol altına botox yaptırdım ve ılk yaptırdıgımda gercekten de cok memnun kaldım yaklasık 10 ay benı ıdare ettı sadece son 2-3 ayda hafıf hafıf terlıyordum fakat son yaptrıdgım botox tan hıc memnun kalmadım aynı doktor olmasına ragmen kendı muayenesını acmıstı sanırım piyasada ucuz botoxlarda varmıs onu kullandı belkide son botox um 5 ay surdu ama ben baska doktora tekrardan yaptırmayı dusunuyorum cunku cok faydasını gordum
slm kızlar ben yeni üye oldum.
koltuk altı terlemesine karşı botox yaptıran var mı?
ben yaptırmayı düşünüyorum ama etkisi ne olur cevap yazarsanız sevinirim ...:enbuyukkk:
valla bundan muzdarıp bırıde bendım maxımı arastırırken burda bır arkadaşın karbonat tan bahsettıgını okudum dururmuyum hıc hemen denedım sonuç mu ? Mükemmel terlıyorsunuz bıraz ama ter kokusu namına hıcbırsey yok ben özellıkle strese gırdıgım zaman heyecan yada sıkıntılı durumlarda bırden bıre terleyen bırıyım ve o anda kı ter kokusu benı mahvedıyordu karbonat deneyın kızlar ılk surusten ıtıbaren farkını sızde göreceksınız
Kesinlikle etkili baya bir süre hiç terlemiyordum ama tabiki geçici çözümdü etkisi geçince terler geri geldi
Bende yaz kış sular seller gibi koltuk altı terlemesinden dolayı rezil durumdaydım... sadece ıslaklık olsa yine iyi birde ne sürersem süreyim kötü kokmasınıda engelleyemiyordum.. herşeyi denediğim halde çözüm bulamayınca cesareti toplayıp botox yaptırdım... başta hiçbir işe yaramadı gibi oldu... yine pıtır pıtır terler akmaya devam etti. bir hafta sonra kontrole gittiğimde tekrar uygulama yapıldı açıkçası umudumu yitirmiştim heralde hormonal o yüzden işe yaramayacak gitti paralar boşa diye (( fakaaaaaaaat ikinci uygulamadan üç beş gün sonra (ikinci uygulama için tekrar ücret almadılar) koltuk altından terlemem tamamen durdu :))) yuppiiii benim gibi yaz kış kollu kazak hırka tshirt giyemiyor giydiğinizde rezil oluyorsanız düşünmeyin yaptırın... şiddetle öneriyorum... yaptıralı henüz bir aydan biraz fazla oldu bakalım etkisi ne kadar sürecek...