merhaba kızlar
süt bezlerinden dolayı şişlik oluştu sol koltuk altımda.sgk karşılıyormu acaba bu ameliyatı özel hastanede.birde koltuk altı kararması için ameliyatlı yöntem warmıdır acaba merak ettim..eğer warsa oda aradan çıkardı
Koltuk altlarında çıkan şişlikler,özellikle süt bezesiyse ameliyat demiyorlar ama sana doktor ameliyat olmanmı gerekiyor dedi anlamadım :26:
ultrasonla dr baktı..sadece sol kolumun altında var şişlik.çok çirkin bir görüntüsü war.ameliyatsız nasıl bir çözümü olurkii
Canım,benimde ara ara koltukaltımda şişlikler çıkıyor ama geçip gidiyor..Hep bu terlememek,ter kokmamak için kullandıgımız ürünlerden kayanaklanıyor bu biliyormusun
Benim eltiminde gögsünde süt bezeleri var.Ara ara ortaya çıkıyor ve kayboluyor.Doktor ona ameliyat olman gerek diye birşey söylemedi.Benimde fibrokistelerim vardı.Meme büyütme ameliyatından sonra hiç ortaya çıkıp bir rahatsızlık vermedi şükürler olsunBenim durumumda bile ameliyat olman gerek diye birşey söylenmemişti.Sana ultrasyon ile bakıldıktan sonra doktor ne dedi?Ameliyat olmanmı gerekiyor dedi doktor?Süt bezleri kıssa bir süre kendini belli eder ve sonra yok olurlar.Belirli bir zaman sonrada tekrar kendini belli eder çünkü.Ameliyatın gerekli oldugunu sanmıyorum.Eger kist olursa ve belirli bir boyuta ulaşırsa o zaman ameliyatla alınmasını istiyor doktorlar
benim de koltuk altımda ve sol memeye doğru lenf nodları var ameliyattan önce baktırmıştım, sorun yok dediler normalmiş hatta ablamda da arasıra olur geçermiş.. meme büyüdükten sonra biri daha yukarı geldi tabi elime daha çok geliyor bazen canımı sıkmıyor değil..hele koltuk altımdakini azıcık elleyeyim hemen acıyor.. fazla kurcalamamak lazım.. sol memem sağa göre daha geç iyileşiyor ağrıları devam ediyor, dış yanlardan masaj yaptığımda acıyor bazen, umarım bu bezelerle falan alakası yoktur.. şimdi şehir dışındayım ama döndüğümde mutlaka görünücem tekrar..
Meme büyütme ameliyatımdan sonra fibrokistlerim ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.Hatta hissetmedim bile.Daha önceden elime gelen ufak bezeler oluyordu ama şimdi beni rahatsız edecek hiçbir olay yaşamıyorum MaşallahEger hissettigin bazı kitleler varsa ve agrı yapıyorsa bencede doktora görünmende fayda var canım.Ama masaj yaparken hissettigin agrılar bence ameliyatından dolayı kaynaklanıyor.Ameliyattan sonra meme dış kısmımız hernekadar iyi görünsede iç kısımdaki dikişler,kesiler daha geç iyiyleşir
Düzenli doktor kontrollerinde olmak şartİçin rahat olsun,bence öenmli bir durum degil canım
inşallah öyledir arkadaşım, bezenin olmadığı yerlere, biraz aşağıya doğru da ağrı var o beni biraz rahatlatıyor, daha yaygın bir ağrı olduğu için sol memenin iyileşme süreciyle ilgili olduğunu düşünüyorum.. doktorum da sol meme sağa göre daha geç iyileşir demişti önceden..kendini hissettiriyor ama..