Koltuk altı kıl

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
30
Merhaba arkadaşlar.
Bugün kuaföre ağdaya gittim (her zaman gittiğim yer). Bu kez farklı bir kız aldı. Alırken kol altında kıl dönmesi var dedi. Gösterdi. Sanki siyah uzun bir çizgi var. Hiç farketmedim. Acısı da yok. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Hangi bölüme gitmem gerekir. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Cildiye galiba.10 20 lira her ay kuaföre vereceğinize 50 70 lira lazere verin 8 seans sonunda batık kıl tüy kurtulun.rahatlık valla

Merhaba arkadaşlar.
Bugün kuaföre ağdaya gittim (her zaman gittiğim yer). Bu kez farklı bir kız aldı. Alırken kol altında kıl dönmesi var dedi. Gösterdi. Sanki siyah uzun bir çizgi var. Hiç farketmedim. Acısı da yok. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Hangi bölüme gitmem gerekir. Benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Bende de bir kez olmuştu, şırınga ucuyla çıkartmıştım ben, bir daha olmadı. Ama sen tabii gene de doktora danış, o daha kolay halleder. Benim bacaklarımda çok sık olur, derinin altından uzar kıllar. Onları dediğim gibi şırınga ucuyla çıkartırım hep, bir cm kadar uzun çıkarlar hatta genelde.

Ben olsam igneyle cimbizla girisirdim ki girisiyorum da oyle durumlarda.. cok zevkli oluyo o kili cikartmak hatta :D

Back
X