- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koltuk altı ve cinsel organ kısmı kapalı alan yani hava alma durumu olmadığı için ben de aşırı kararnalar var bu kararmaları geçirmek için bildiğiniz bitkisel kür veya ilaç var mı yardımcı olurmusunuz ?
arkadaşım bende bu dertten çok sıkılıyorum.buradaki topiklerden bi ilacın çare olduğunu okudum aldım kullanıyorum..kullandığım zaman çamaşırımda kahverengi lekeler oluyo 1 hafta oldu kullamaya başlayalı şu an gözle görülür bi açılma yok ama düzenli kullanıcam işe yaradığı lekelerden belli.ilacın adı expigment bi dene istersen
tuy sarartıcılar var bı de karbonat beyazlatıyo dıye duymustum ama ben denedım olmadı
ben de buna bı care arayanlardanım
arkadaşım bende bu dertten çok sıkılıyorum.buradaki topiklerden bi ilacın çare olduğunu okudum aldım kullanıyorum..kullandığım zaman çamaşırımda kahverengi lekeler oluyo 1 hafta oldu kullamaya başlayalı şu an gözle görülür bi açılma yok ama düzenli kullanıcam işe yaradığı lekelerden belli.ilacın adı expigment bi dene istersen
Geçen yıl bir arkadaşımın öneriği bir kuaföre gittim ve koltuk altımı sirle aldı .(şu yeşil renkli olanlardan) ve simsiyah oldu.4-5 ay da geçmedi fakat bir daha sirle almadım ve geçti..acaba kullandığınız sirle ilgili olabilir mi?
nefret ediyorum bendede war.geçen yaz geçsin diye kollarımı açıp güneşleniyim heryerim kararsın dedim D sonra aynaya baktığımda şoka girdim dahada beter karardı :))
Geçen yıl bir arkadaşımın öneriği bir kuaföre gittim ve koltuk altımı sirle aldı .(şu yeşil renkli olanlardan) ve simsiyah oldu.4-5 ay da geçmedi fakat bir daha sirle almadım ve geçti..acaba kullandığınız sirle ilgili olabilir mi?
ewet arkadaşım sirden ağdadan oluyo kararma ben ilaç kullandım açılma oldu baya ikinci kutuya başladım.sende dene istersen yukarda yazdım ilacın adını eczanede satılıyo fiyatı 7 lira
bende de epilasyon aletinden sonra olllduuuu
doktora gittim, epilasyon aleti ağda gibi kökten alan yöntemleri bırak tahriş oluyo cildin dedi bi krem verdi ama hiiiiç bi işe yaramadı
sirkeli suyla sil dediler ama ona da sabredemeedim düzenli olarak kullanmadım bi değişiklik olmadı sirke fena kokuyo bide
anladım canım bende de var geçmiyor bu illet bir de :/ ben doktora gitmedim ama gitsem mi diye düşünüyorum birkaç tane ilaç ismi aldım da onları deneyeceğğim bakalım bu arada senin kremin adı neydi ?
tam hatırlamıyorum yanlış hatırlıyo olabilirim yani travazol du sanırsam
karbonatı bilmiyorum ilk defa duydum bir de ben deneyim belki etkisini görürüm
karbonatı azcık suyla karıstırıyosun ve suruyosun bekletıyosun bıraz yıkıyosun cnm bende dedıgım gıbı etkısı olmadı ama umarım olur sende
arkadasın bırı travazol krem onermıs canım o krem mantar kremı kasıntıyı onler beyazlatmaz malum yerleri :)