- 13 Aralık 2015
- 634
- 545
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazer yaptırdım ama jilet kullanıyordum ergenlikte sanırım ondan kaynaklanıyorGulum neyle aliyorsan acaba ondan kaynaklimi
Çamaşırları pamuklu tercih ediyorum sentetikler yapabiliyor evet ama kullandığım ürünler temiz içerikli iyi markalar bilemiyorum siz kullandıklarınızı özelden mesaj atabilir misinizBence kisiden kisiye degisiyor diye biliyorm mesela benim kardeslerimkide koltuk alti gercekten kara ama ben kendimkine bakiyorm kara deil alincada tertemiz oluyor genelde agda kullaniyorm 2. Gunude jiletle aliyormki hepsi yni anda ciksin aldiktan sonra uyumadan once bir krem var sanirim ismi reklam olabilir onu kullaniyorm yani bilmiyormda benim beyaz vejinamda oyle kullandigin ic camasiri ve kremlerle ilgili bence kullaniyorsan tabi ayni zamanda deodorqnt ne kullaniyorsn bilmiyorm ama ben alkollu bir sprey var onu kullaniyorm birde d harfli bir krem var kullaniyorm isine yararmi bilmiyorm
Bende çok kullandım jilet yapar mı ?Lazer yaptırdım ama jilet kullanıyordum ergenlikte sanırım ondan kaynaklanıyor