Koltuk altı kararması

portakalfidani

⛈⛄️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
135
685
18
Konuyu buraya açtığım için uyarı alacağımı biliyorum ama daha çok kişinin görmesi için buraya açtım. Benim yıllardır koltuk altında kararma problemim vardı yanlış epilasyondan dolayı. Yazın asla askılı giyemezdim, aynada bakarken bile kendimden soğuyordum. Denemediğim şey kalmadı.. Karbonat,sirke,gül suyu, aloe vera bir sürü şey. En sonunda kafama takmayı bırakıp öyle kabullendim. Sonra bir ara duşta kullandığım çok sevdiğim bir sabunum vardı, o bitince mecburen şu beyaz sabunlara kaldım o gün:) Baktım o kararma çok hafif açılmış.. Bana mı öyle geliyor acaba ama yine de diğer duşlarımda deneyim dedim. Sabunu krem gibi olana dek koltuk altımda hafif hafif ovaladım. Bunu beş keredir yapıyorum, inanılmaaaz.. %80 rengi açıldı inanın.. Bu kadar basit olacağını hiç düşünmezdim, çok şükür.. Bence beyaz sabunlar çok etkili, marka farketmeksizin.. Herkeste bendeki etkiyi yapar mı bilemiyorum, ama bu sonucu paylaşmak istedim. Hayırlı geceler dilerim..

Son düzenleme:
Beyaz sabunun reklamını mı yaptım ben şimdi?
Beyaz sabun fabrikasında müdürüm galiba.
Üç kuruşluk şey markette.. Şimdi siz beyaz sabun alırsınız bende üç kuruş falan kazanırım.
Ne kadar garipsiniz.. Hiç güzel düşünemiyor musunuz?
Ne saçma dertleri olan var, onlara döktürüyorsunuz..
Sanki hiç bu problemi yaşayan yok, forumda dolu ya hu.
Kıl tüy, ağda, bilimum fiziksel sorunlar..
Faydalı olmak mı suç.. Beğenmediyseniz niye yazıyorsunuz?
Şaka gibi. Her şeye muhalefet.. Kadın kadına düşman gibi davranıyor, ne yazık.

Bende deneyeceğim.. Ayrıca forumda o kadar saçma konular var ki, en azından bu konu bilgilendirici bi konu olmuş. Ne uyuzsunuz. Bazı insanlar her konuya atlıyo,muhalefet oluyor ya sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…