Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerKoltuk altı kararması için acil yardım ? ;(
ben nişanlı bi bayanım düğüne 9 ay kaldı ancak naptıysam koltuk altımda kararmayı ve büzüşmeyi geçiremedim 1 ay sonnrada görümcemin düğünü var çok zor bi durum izmire gidecem ama içim rahat deil 1 ayda ne geçirir yardım ederseniz çok mutlu olacamm:çok üzgünüm:
burdaki başlıklara bir göz at istersen canım ... kararma için birçözüm bulursun belki.. büzüşme niye oldu ; ağdayı çok sıcak uygulamış olabilir misin ?
limonu ikiye böl koltuk altını ov haftada 2-3 kere yapabilirsin mutlaka sonuç alıcaksın bir de sakın jilet kullanma gün içinde de çok rahatsızsan beyaz vucut pudrası ile kapatabilirsin
Benim de en büyük sorunum koltuk altı kararması.. Denemediğim şey kalmadı;bepanthen,limon,bebek pudrası,expigment.. Ama yok yok geçmiyor bi türlü.. Bende artık bu durumu kabullenmeye karar verdim.. Napıyım geçeceği yok...
suna duman kaya bi formul vermişti aynı zamanda kararmalarada çok iyiymiş.. soda ve limonla tüm cilde vucuda uygulanıyor aynı zamanda.. ama forumdada görmüşünüzdür.. limon -tuz ikilisini sürerek çok fayda gören var ...
başka bi topikte gördüm limon suyu elma suyu bir tatlı kaşıgı vazalin bu malzemeleri karıştırıp kararma olan bölgene sür. ben kendim bunu görmemiştim. yeni üye olduğum için star white diye bi krem kullandım. rengi cidden açıldı.