Koltuk alti kararmasi gecsin isteyenler

Ben de duştan sonra karbonat sürüyorum ter için. Ama renginde de açılma var bence
karbonat bende alerji yaptı
dünyanın en büyük icadı olan karbonatı ter kokusu için kullanma fikri benim için bir rüyaya dönüştü
yazan muhakkak olmuştur ama pudra kullanmayın ter bezlerini tıkar uzun vadede

Yaa bilmiyodum sağlıkçı misiniz yoksa bi yerden mi okudunz . Yanlış anlamayin birakasim yok eski haline dönmesini istemiyorum

Dogum yaptiktan sonra bebegimin doktoru bazi genel bilgiler verirken poposuna kesinlikle pudra surulmemesi gerektigini tozlerim cigerlerini tikadigini zaten icerik olarak zararli oldugunu söylemişti. Devaminda pudrali deodorantlarin roll oblarin bile kanser sebebi oldugunu aciklamisti. Benseri bilgiyi ben zayen gazetelerde okumustum ama pek ciddiye almamistim.
Pudrali deodorantlar da tikiyor mu acaba?
Evet ayni etki

Ya bende günlük en kotu ihtimal vudumu yikiyorum ama o eksimsi pis ter kokusu gitmiyor sanki yillarca banyo yapmamisim gibi... onada care mi acaba
deneyin ama bazıları kalıtsal maalesef ama bi markanın banyo sonrası sürülen bi ürünü var o da koku icinetkiki onu mu deneseniz .Zor bi durum ya insan sinir olur karbonatla deneyin belki işe yarar

deneyin ama bazıları kalıtsal maalesef ama bi markanın banyo sonrası sürülen bi ürünü var o da koku icinetkiki onu mu deneseniz .Zor bi durum ya insan sinir olur karbonatla deneyin belki işe yarar
Yaaa cok kotu hissediyorum özgüveni yerlerde insan yanina yaklasamiyorum kendime öyle kötu kokuyorum ki insanlar benden koktugum icin tiksinecek diye uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…