Koltuk alti kararmasi gecsin isteyenler

Sizdenimmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
120
50
18
34
Kızlar cildin hassas olduğumdan midir nedir kararma hep problemdi benim için küçük ama benim gibiler için önemli bi ayrınti. Cozumse banyodan sonra limon sürüp yarim saat sonra fln temizleyin so da bebek pudrası sürün hatta kokulu bebe pudrası olursa deodorant etkisi yapiyo sonuç aldım bayadir kullanıyorum deodorant fln artik kullanmiyorum deneyin derim sevgiler

Ben de duştan sonra karbonat sürüyorum ter için. Ama renginde de açılma var bence
Evet duydum karnonati da ter kokusunu da engelliyormuş kullandım ama cilt hassas olunca bende ters etki yaptı denemedik şey birakmadim ama arkadaş lenf kanseri diyince pudra korkuttu ya arastiricam

Yaa bilmiyodum sağlıkçı misiniz yoksa bi yerden mi okudunz . Yanlış anlamayin birakasim yok eski haline dönmesini istemiyorum
Rengi açan limondur. Pudra'nin etkisi olduğunu düşünmüyorum. Evet pudra hem petrol türevli bir ürün olduğu için son derece zararlı. Hem de minik toz şeklinde olduğu için gözenekleri tıkar.

Koltukaltınıza pudra,deodorant ,rollon tarsı şeyler sürmeyin lenflerinizde kanser oluşumları olabilir.

Karbonatın zararı var mi bilmiyorum ama ter kokusunu ciddi anlamda önlüyor. Duştan sonra nemliyken sürülecek.

Kararmaninda en büyük sebebi bence ( doğuştan değilse ) agdadan sonra duş.

Rengi açan limondur. Pudra'nin etkisi olduğunu düşünmüyorum. Evet pudra hem petrol türevli bir ürün olduğu için son derece zararlı. Hem de minik toz şeklinde olduğu için gözenekleri tıkar.
Evet çok mantıklı haklisiniz aslında pudrasiz deniyicem belki de sadece limon yeterli olur sagolun

Karbonatın zararı var mi bilmiyorum ama ter kokusunu ciddi anlamda önlüyor. Duştan sonra nemliyken sürülecek.

Kararmaninda en büyük sebebi bence ( doğuştan değilse ) agdadan sonra duş.
Makinayla alıyorum ama evet banyodan önce aliulyprum ama benim cilt sorunlu dizlerimdee de var mesela o geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…