- 25 Eylül 2018
- 120
- 50
- 18
- 34
- Konu Sahibi Sizdenimmm
-
Yaa bilmiyodum sağlıkçı misiniz yoksa bi yerden mi okudunz . Yanlış anlamayin birakasim yok eski haline dönmesini istemiyorumPudra ter bezlerini tikar. Uzun vadede lenf kanserine davetiye cikarir.
Evet duydum karnonati da ter kokusunu da engelliyormuş kullandım ama cilt hassas olunca bende ters etki yaptı denemedik şey birakmadim ama arkadaş lenf kanseri diyince pudra korkuttu ya arastiricamBen de duştan sonra karbonat sürüyorum ter için. Ama renginde de açılma var bence
Rengi açan limondur. Pudra'nin etkisi olduğunu düşünmüyorum. Evet pudra hem petrol türevli bir ürün olduğu için son derece zararlı. Hem de minik toz şeklinde olduğu için gözenekleri tıkar.Yaa bilmiyodum sağlıkçı misiniz yoksa bi yerden mi okudunz . Yanlış anlamayin birakasim yok eski haline dönmesini istemiyorum
Gercekten ter kokusunu önĺüyor mu..bende limon sürüyorum ama cok sıcak havalarda etkili olmuyorBen de duştan sonra karbonat sürüyorum ter için. Ama renginde de açılma var bence
Ya bende günlük en kotu ihtimal vudumu yikiyorum ama o eksimsi pis ter kokusu gitmiyor sanki yillarca banyo yapmamisim gibi... onada care mi acabaBen de duştan sonra karbonat sürüyorum ter için. Ama renginde de açılma var bence
Evet çok mantıklı haklisiniz aslında pudrasiz deniyicem belki de sadece limon yeterli olur sagolunRengi açan limondur. Pudra'nin etkisi olduğunu düşünmüyorum. Evet pudra hem petrol türevli bir ürün olduğu için son derece zararlı. Hem de minik toz şeklinde olduğu için gözenekleri tıkar.
Makinayla alıyorum ama evet banyodan önce aliulyprum ama benim cilt sorunlu dizlerimdee de var mesela o geçmiyorKarbonatın zararı var mi bilmiyorum ama ter kokusunu ciddi anlamda önlüyor. Duştan sonra nemliyken sürülecek.
Kararmaninda en büyük sebebi bence ( doğuştan değilse ) agdadan sonra duş.
Karbonat önlüyor ama uzun sure tutmayin sonra temizleyinGercekten ter kokusunu önĺüyor mu..bende limon sürüyorum ama cok sıcak havalarda etkili olmuyor
Hep yapmak lazim sonuçta deodorandi hep kullanacagimiza limon kullanmak daha mantıklı hemde doğal . doğru diyorsunuz o yüzden ben artik rool-on hic kullanmiyorum meselaBunları çok uzun süreler yapmak gerekiyor. Bir iki ayda etki etmiyor maalesef
Bu ikinci gelen mesaj o yüzden bırakıyorum pudrayi umarım eskiye dönmez cünku çok memnunumKoltukaltınıza pudra,deodorant ,rollon tarsı şeyler sürmeyin lenflerinizde kanser oluşumları olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?