Koltuk altı derdi bıktırdı

Vücut düzenini bozan bir şey yok çünkü sadece kıl köküne etki ediyor, ne ter bezlerine ne de başka bölgelere. Radyasyon ile alakalı konuya gelince bir profesör doktordan link veriyorum okuyun lütfen =)
http://www.suleymanakhan.com/lazer-epilasyon-kisirlik-yapar-mi/

laser epilasyona gelene kadar kanser yapan pek çok şey kullanıyorsunuz ve yiyip içiyorsunuz. Laser epilasyon dünyanın en zararsız şeylerinden biri emin olun buna =) Benim arkadaşımın kızı 13 yaşında şu an ve 15 yaşından sonra hemen başlayacaklar. Evlilikle temizliğin bir alakası yok bence insanın önce kendine saygısından tertemiz olması gerekiyor. Keşke ben 15 yaşımdayken de bu ülkede böyle bir olanak olsaydı da değerlendirseydim, ilkel şekilde kendimi de zamanımı da paramı da heba etmeseydim. Geç kaldım ama şu an tertemizim ve çok çok memnunum. Eve kıl tüy alıcı herhangi bir şey girmiyor artık ve yaz kış gece gündüz kıl tüy derdim kalmadı.

Bilgilendirme için teşekkür ederim :) Zaten ben karşı değilim, bana kalsa hemen tüm vücudumu yaptırırım :) Kesinlikle ömür boyu rahatlık :)

Bilgilendirme için teşekkür ederim :) Zaten ben karşı değilim, bana kalsa hemen tüm vücudumu yaptırırım :) Kesinlikle ömür boyu rahatlık :)

Kulaktan dolma hurafelerle değil Profesör doktor tarafından verilmiş bir bilgi paylaştım özellikle. Çünkü okuyan kişiler radyasyon alırız kanser oluruz vs vs zannedip de bu kolaylıktan olmasınlar istedim. İnsan bilmediği şeyden korkar, ben de başlamadan önce çok araştırdım ve sonuçtan çok memnunum. Kullandığımız bir deodorant, maruz kaldığımız güneş bile bize çok büyük zararlar veriyorken zararsız bir laser ışınından bence korkmayın, en kısa zamanda başlayın, ohh beee diyceksiniz. Sevgiler =)

Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be

Merhaba ; Batık probleminiz için lazer epilasyon yaptırmanız gerekiyor ve mümkün oldukça peelıng ve kese

Merhaba ; Batık probleminiz için lazer epilasyon yaptırmanız gerekiyor ve mümkün oldukça peelıng ve kese

Ben de dünden beri laser epilasyon öneriyorum ama başlık çok eski olduğundan görmediler sanırım. Halen ilkel yöntemler kullanıyor olmaları beni çok şaşırttı. Çünkü laser epilasyona giden çok insan var sadece kadınlar da değil. Ağda, epilatör, doktor eldiveni vs vs bu yöntemlerden bahsedilmiş hep, onca uğraşıları boşa bence. Sürekli aynı işkence. Seyreltiyormuş vs vs geçin bunları. Ne kadar seyrelse de sonunda her ay çıkıyolar ve her ay işkence, zaman kaybı ve acı. Kendi kıymetinizi bilin artık. Benim de eskiden batık problemim çok olurdu ama laser epilasyondan sonra kıl tüy problemiyle birlikte batıklardan da kurtuldum. Boş yere çile çekmeye devam ediyolarsa hala gerçekten de yazık. Bence bir an önce laser epilasyona başlayın bu kadar uğraş gerektiren ilkelliklerle uğraşmayı bırakın artık. :9:

Kulaktan dolma hurafelerle değil Profesör doktor tarafından verilmiş bir bilgi paylaştım özellikle. Çünkü okuyan kişiler radyasyon alırız kanser oluruz vs vs zannedip de bu kolaylıktan olmasınlar istedim. İnsan bilmediği şeyden korkar, ben de başlamadan önce çok araştırdım ve sonuçtan çok memnunum. Kullandığımız bir deodorant, maruz kaldığımız güneş bile bize çok büyük zararlar veriyorken zararsız bir laser ışınından bence korkmayın, en kısa zamanda başlayın, ohh beee diyceksiniz. Sevgiler =)

İnşallah :) Teşekkürler :)

Canım kabak liğini nerden temin edebilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seneler seneler önce adanalı bir kiz arkadasim vardi yoğun bir kıl sorunu vardı üniversiteye gidiyorduk bu arkadaşım okulu bitiremedi ama sürekli adanaya memleketine lazer epilasyon seansına gitti ama çok kıllıydı şimdi temizlendim diyor . İnşallah gerçekten zararı yoktur

Agda epilasyon aleti hic ugrasmayin lazer epilasyona gidin ilk seansta bile 1.bucuk ay rahatlayin devaminda da kurtuluyorsunuz .hem koltuk altinda olusan kararmada acilio benim bitti cok memnunum nissntasi sculpture

Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be

Koltuk altına lazer epilasyon tavsiye etmiyorum çünkü oradaki tüyler bizim için önemli. En güzeli ağda. Jilet ve epilasyon makinası kararma ve batık yapıyor. Sir ağda bantlarını kullanıyorum koltuk altım için. Bacaklar içinse lazer epilasyona gidiyorum. Ağda yaptıktan bir kaç saat sonra koltuk altını limon suyu veya sıkılmış bir limonun kabuğuyla ovalarsan var olan kararmanın da zamanla azalacağını göreceksin.

aynen ben ağda kullanıyorum ama koltukaltlarım full batık. ustelik bacağımdaki tuyler de siyah noktalar halinde çıkıyor.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Koltuk altına lazer epilasyon tavsiye etmiyorum çünkü oradaki tüyler bizim için önemli. En güzeli ağda. Jilet ve epilasyon makinası kararma ve batık yapıyor. Sir ağda bantlarını kullanıyorum koltuk altım için. Bacaklar içinse lazer epilasyona gidiyorum. Ağda yaptıktan bir kaç saat sonra koltuk altını limon suyu veya sıkılmış bir limonun kabuğuyla ovalarsan var olan kararmanın da zamanla azalacağını göreceksin.
hangi sir ağda markasını onerirsin ? koltukaltlarıma ağda uyguladım ama batıklar var :KK61::KK61::KK61::KK61:

Back