Koltuk altı derdi bıktırdı

lurisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kocaeli
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be

hiç ağda kullanmayı denedizmi tüyleride azltıyor.

Son düzenleme:
Ben de epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ama batık, kıl dönmesi olmadı hiç. Hatta git gide azaldı tüylerim ama benim de şu sorunum var; kıl olmasa bile koltuk altım kararık duruyor. Rahatça kaldıramıyorum, bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?

.

Son düzenleme:
Allah cezasını versin o epilasyon aletinin. Benimde bacaklarımı mahvetti.
Canım bırak onu ağdaya geç, maddi durumun elverirse lazer yaptır

benim favori yöntemim ağda.
1 acır 2 acır 3 de alışırsın.
hem azaltıyor hem inceltiyor.
hatta bir süre sonra kendin yapmaya başlarsın.

ağda yap ve kabak lifi kullan düzenli olarak, vücudunu da nemlendir.

kabak lifi kullanınca batıklar çok azalıyor

Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be

hahahahaha ayyy gece gece çok güldüm yaaa:))) koltuk altını kaldırıp resim çektiriyolar ha:))))) ay varya çok yaşayın..stresimi unutturdunuz bana...

ama benimki de öyle,değil sıfır kol,çok düşük kollu body giysem minibüste şööyle kolumu kaldırıp biyeri tutmaya utanıyorum...

ama bunun epilasyon aletinden olduğunu düşünmemiştim...batık fln yok ama grimsilik var...acaba lazer çözer mi*??? çünkü ağda da çözmedi benim sorunumu...

Ben de epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ama batık, kıl dönmesi olmadı hiç. Hatta git gide azaldı tüylerim ama benim de şu sorunum var; kıl olmasa bile koltuk altım kararık duruyor. Rahatça kaldıramıyorum, bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?

.
evet benimde kararık duruyor :( ve tavuk derisi gibi böyle .bıktım ya kolumu kaldıramıyorum bile

Allah cezasını versin o epilasyon aletinin. Benimde bacaklarımı mahvetti.
Canım bırak onu ağdaya geç, maddi durumun elverirse lazer yaptır

valla versin yaa ama ben ağdayı beceremiyorum işte becerebilsem hiç epilasyon aleti kullanmam : ağdada da uzamasını beklemen gerek ama oda var :/

ağdayı mümkün değil beceremiyorum :( canım okadar kıymetliki özel bölgeyi bile jiletle alıyorum.ama hiç yokdan koltuk altım düzgün olsun yaa :(

Canın kıymetliyse o kadar epilasyonun acısına nasıl dayanıyosun ki ?

Ağda tek seferde alıyo ama epilasyon aleti tek tek çekiyo ve daha çok canı yanıyo insanın.

Görüntüden şikayet ediyosan katlanacaksın mecburen...:112:

Koltuk altı kararmalarını gideren doğal formülümüz ile koltuk altı rengini açma ve koltuk alti koyulugunu giderme yöntemi aslında bir hayli basittir. Ama öncelikle koltuk altı kararmaları nedenleri nelerdir kısaca açıklayalım:

Ağda epilasyon traş sonrası ter, sürtünme koltuk altında oluşan koltukalti kararmasi çoğu bayanın en büyük şikâyetlerinden birisidir. Aslında buna sebep olan da tüy alımı için kullandığımız bazı zararlı yöntemlerdir. Koltuk altlarında meydana gelen bu kararmayı önlemek evde yapacağınız bir karışımla mümkün.

Koltuk Altı Kararması Malzemeler:
1 çay kaşığı vazelin
1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin.

Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.

bi yerden aldım şimdi:))) her banyo öncesi yaparsanız iyi oluyormuş,ayy ben denicem:)

lazer epilasyon ya da igneli epilasyon kesin cozum.ekim gibi baslarsaniz 5-6 ay sonra dertlerden kurtulursunuz:16:

Kararma icin limon suyu ve tuzu deneyin kizlar google yazin buyuk ihtimalle kk da vardi o konu
Bayaa deneynler vardi bi arastirin

hahahahaha ayyy gece gece çok güldüm yaaa:))) koltuk altını kaldırıp resim çektiriyolar ha:))))) ay varya çok yaşayın..stresimi unutturdunuz bana...

ama benimki de öyle,değil sıfır kol,çok düşük kollu body giysem minibüste şööyle kolumu kaldırıp biyeri tutmaya utanıyorum...

ama bunun epilasyon aletinden olduğunu düşünmemiştim...batık fln yok ama grimsilik var...acaba lazer çözer mi*??? çünkü ağda da çözmedi benim sorunumu...

Ben sinirden ölüyorum bu duruma bıktım yaa kesip atıcam kendimi sonunda.d özel bölgemide çek jilete dur acısına dayanamıyorum.evlenince napıcam acaba ben

Canın acıyorsa sir ağda al bir kutu. Isıt, ağda bantı alıp sür üstüne minik minik kestikten sonra.
Sonra yapıştır ve çek. Sir ağda hiçbir şekilde acıtmıyor. Kullansan şaşar kalırsın.
Jilet ve epilasyon aleti berbat.

ben sirle alıyorum ve çok memnunum haftalarca rahat hemde. bir kere kuaföre gidin aldırın nasıl alınıyo öğrenin bence en acısızda sir çünki makina eti kapıyo falan çok can yakıyo.. yok ağdaya gitmem diyosanızda bikerelik kuaförde aldırın sonra çıktıkca eldivenle alın

benım arkadasımda da var grılık. agdyla da epılatorle de alsa grılık gıtmıyor. bende hep sorardım acaba kıl koklerın cok mu dısarıda kı boyle oluyor dıye. bu durumu sadece lazer cozer sanırım dedgım gıbı akadasım her yolu denedı ama karısımlar falan yapıyorlar ya onları da arastırın

Ben sinirden ölüyorum bu duruma bıktım yaa kesip atıcam kendimi sonunda.d özel bölgemide çek jilete dur acısına dayanamıyorum.evlenince napıcam acaba ben

ya sinirlenmee bazı bayanların yapısı budur ama çözümsüz değil..valla benim eşim jiletle alır koltuk altını zannedersinizki hiç çıkmamış,bebek gibi ve uzayınca da tüğ gibiler sert bile değil..valla ben bi uzatsam üçüncü köprüye temel olur:))

ben genital bölgemi ağdayla alanlardanım kendim alıyorum,canım da acımıyor...önce kuföre git alıştırsın seni...ben yılların jiletçisiyken ağdacı oldum:)))biraz sık dişini...

Back