Ama iltihap olsa beş aydır gecmezmiydi?Folikülit veya hidradenittir. Yani kıl kökü ya da ter bezi iltihabı.
Benim oğlumun da var ter bezi iltihabı ama elleri ayaklarının altı çok terleyen bi çoçuk doktora götürdüm ama bişey çıkmadı sadece ter bezi iltihabı dendi krem ilaç verildi o kadar
[/QUO
İki parmağınıza alıp sağa sola götürebiliyor muydunuz çok değil tabikide.hafiften yani?
Ultrasonla baktırın. Memeniz de dahil olsun mümkünse. Bir de 5 aydır sabit şekilde mi duruyor? Büyüme küçülme var mı? Ben kasım ayından beri koltuk altımdaki şişliklerle uğraşıyorum. Meme ultrasonu bile yaptırdım bunun için. Bendekiler şişip şişip iniyor ve acıyor. Aylardır devam ediyor.Ama iltihap olsa beş aydır gecmezmiydi?
Ucu varmiydi seninki nin?Ay ben onu ağlaya ağlaya sıkmıştım 15 yaslarında falandımiçinden felaket birikim beyazımsı iltihap ve kanama oluyor..Pansuman yapmıstım kapandı gitti..Şimdi olsa dokunamam tabi
Geçmiş olsun.Ultrasonla baktırın. Memeniz de dahil olsun mümkünse. Bir de 5 aydır sabit şekilde mi duruyor? Büyüme küçülme var mı? Ben kasım ayından beri koltuk altımdaki şişliklerle uğraşıyorum. Meme ultrasonu bile yaptırdım bunun için. Bendekiler şişip şişip iniyor ve acıyor. Aylardır devam ediyor.
Yok hayır sol koltuk altima gittim baktırdım farkettigim gün eliyle baktı yağ bezesi dedi geçen senede ultrasonla baktirdum hem göğüsler hem koltuk altları temiz çıktı bu ultrasondan 6ay flan sonra çıktı.5 yıldır hiç mi fırsat olmadı baktirmaya canım kötü bişey olmaya bilir ama en azından da için rahat eder
Ben hiç anlamam yani benim sormak istediğim aslında bu hareket ediyor felan deniyor ya ben onu anlamadım ben iki parmağımın arasına alabiliyorum ve hafif sağa sola parmaklarımla goturebiliyorum bu mu yani hareket ediyor demeleri?Lenf şişliği olmadığından emin miyiz?
Sen yine de tekrar bunlara da baktır ihmal etmeYok hayır sol koltuk altima gittim baktırdım farkettigim gün eliyle baktı yağ bezesi dedi geçen senede ultrasonla baktirdum hem göğüsler hem koltuk altları temiz çıktı bu ultrasondan 6ay flan sonra çıktı.
Tamm normal acildeki doktor anlar mı? Şu an için şehre gidip gösterme imkanım yok.Sen yine de tekrar bunlara da baktır ihmal etme
Aksesuar meme de olabilir her iki koltuk altınızda varsa. Koltuk altında şişlik yapan o kadar çok ihtimal var ki işte.Geçmiş olsun.
Yok sabit ne büyüyor ne küçülüyor .öbür koltuk altımda da var da bu ondan biraz büyük
Hafta için şimdiden Rendavu alın acilde pek sanmıyorumTamm normal acildeki doktor anlar mı? Şu an için şehre gidip gösterme imkanım yok.
Nerden çıktı anlamadimki ya.Aksesuar meme de olabilir her iki koltuk altınızda varsa. Koltuk altında şişlik yapan o kadar çok ihtimal var ki işte.
Ben yine de göstereyim fırsat bulursam belki içimi rahatlatır.Hafta için şimdiden Rendavu alın acilde pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?