Koltuğa çarptım ve birkaç damla kan gördüm

Bakire olup olmadığına bizler buradan karar vermeyiz...
Bekareti bu kadar kafana takmaya değer mi sence?
Bekaret o zar değildir...
İlişkiye girip zarını diktirip bakireyim diye dolaşanlardan olmadıktan sonra sorun yok...
Olabilir kazara bozulabilir ama erkek senin daha önce ilişkiye girip girmediğini ya da zar diktirdiğini zaten anlayacaktır...
Takma kafana, kan gelmiş mi gelmemiş mi diye kontrol edecek zihniyetteyse zaten sana güvenmiyordur ki ondan sana hayır gelmez zaten...

Bekaret cinsel ilişkiye girmekle ortadan kalkar cicim. Motorla sevişmediysen el değmemiş gül goncasısın :)

kızlık ne ya?
ayrıca olsa nolcak? duyan da böbreğini, karaciğerini, akciğerini zedeledin sanır. neyin telaşı bu? şaka mı bu? nedir yani?
5bin tane zarla ilgili başlık?
şaka mısınız bunlar hakkaten ya?
yazık bu kadar yıkanan beyinlerinize sizin.
sadece senin için söylemiyorum. senin gibi milyonlarca kadın için söylüyorum.
yazık yahu kendinize çektirdiğiniz bu saçmasapan işkence!

Bekaret cinsel ilişkiye girmekle ortadan kalkar cicim. Motorla sevişmediysen el değmemiş gül goncasısın :)

el değmemiş gül goncası değil de, kendi doğal dürtülerini yok sayan sağlıksız bir birey diyelim.
insanda cinsel dürtüler ergenlikle beraber uyanır ve bunları tatmin etmemek, bunları yok saymak, hem bedensel hem de ruhsal bir anomalidir.

tobeee o nasil bir koltuktur

iyide o koltuga bodozlama bile dalsan sana birsey saplanmadigi surece birsey olmaz...sadece bildigin cok siddetli dusmelerde belki patlaya bilir ama koltuktan bisey olmaz....

sağlıksız olduğuma nasıl karar verdin jinekologmusun arkadaşım sen bunları tatmin etmek etmemek bana kalmış sen neden derdime düşüyon

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…