• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuğa çarptım ve birkaç damla kan gördüm

Bakire olup olmadığına bizler buradan karar vermeyiz...
Bekareti bu kadar kafana takmaya değer mi sence?
Bekaret o zar değildir...
İlişkiye girip zarını diktirip bakireyim diye dolaşanlardan olmadıktan sonra sorun yok...
Olabilir kazara bozulabilir ama erkek senin daha önce ilişkiye girip girmediğini ya da zar diktirdiğini zaten anlayacaktır...
Takma kafana, kan gelmiş mi gelmemiş mi diye kontrol edecek zihniyetteyse zaten sana güvenmiyordur ki ondan sana hayır gelmez zaten...

off aynı sorun bendede var 24 yaşındayım ama bakiremiyim değilmiyim bilmiorum küçükkün motora binmeye çalışıp düşmüşüm baya kan gelmiş annem anlattı ama doktora gitme bişey olmaz diyor zor bi durum

Bekaret cinsel ilişkiye girmekle ortadan kalkar cicim. Motorla sevişmediysen el değmemiş gül goncasısın :)

bayanlar yaa lütfen birisi yardımcı olsun bana ya.. gecende koltuğun kenarına çarptım ama çok şiddetli deil cinsel organımı ve biraz zaman sonra bi kaç damla kan gördüm. daha sonra 3 4 damla .. ve sonrası regl dönemi gibi kanamam oldu.. ayrıca bekarım ve bakireyim. annemle paylastım adet olmussun yok onda bişey dedi. ama içimde bi kuşku kaldı.. adet günümden 8 10 gün önce ve ilk defa ağrısız regl oldum.. yani kızlığıma bişey olmuşmudur sizden yardım istiyorum lütfen.. lütfen :(

kızlık ne ya?
ayrıca olsa nolcak? duyan da böbreğini, karaciğerini, akciğerini zedeledin sanır. neyin telaşı bu? şaka mı bu? nedir yani?
5bin tane zarla ilgili başlık?
şaka mısınız bunlar hakkaten ya?
yazık bu kadar yıkanan beyinlerinize sizin.
sadece senin için söylemiyorum. senin gibi milyonlarca kadın için söylüyorum.
yazık yahu kendinize çektirdiğiniz bu saçmasapan işkence!

Bekaret cinsel ilişkiye girmekle ortadan kalkar cicim. Motorla sevişmediysen el değmemiş gül goncasısın :)

el değmemiş gül goncası değil de, kendi doğal dürtülerini yok sayan sağlıksız bir birey diyelim.
insanda cinsel dürtüler ergenlikle beraber uyanır ve bunları tatmin etmemek, bunları yok saymak, hem bedensel hem de ruhsal bir anomalidir.

tobeee o nasil bir koltuktur:27::27::27::27:

iyide o koltuga bodozlama bile dalsan sana birsey saplanmadigi surece birsey olmaz...sadece bildigin cok siddetli dusmelerde belki patlaya bilir ama koltuktan bisey olmaz....

el değmemiş gül goncası değil de, kendi doğal dürtülerini yok sayan sağlıksız bir birey diyelim.
insanda cinsel dürtüler ergenlikle beraber uyanır ve bunları tatmin etmemek, bunları yok saymak, hem bedensel hem de ruhsal bir anomalidir.

sağlıksız olduğuma nasıl karar verdin jinekologmusun arkadaşım sen:20: bunları tatmin etmek etmemek bana kalmış sen neden derdime düşüyon :D

Son düzenleme:
Back