• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuğa çarptım ve birkaç damla kan gördüm

mermee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
11
0
36
Ankara
bayanlar yaa lütfen birisi yardımcı olsun bana ya.. gecende koltuğun kenarına çarptım ama çok şiddetli deil cinsel organımı ve biraz zaman sonra bi kaç damla kan gördüm. daha sonra 3 4 damla .. ve sonrası regl dönemi gibi kanamam oldu.. ayrıca bekarım ve bakireyim. annemle paylastım adet olmussun yok onda bişey dedi. ama içimde bi kuşku kaldı.. adet günümden 8 10 gün önce ve ilk defa ağrısız regl oldum.. yani kızlığıma bişey olmuşmudur sizden yardım istiyorum lütfen.. lütfen :(

önemli olan kızlığına bir şey olup olmaması değil sağlığını tehdit edecek bir şey olup olmaması. kesinlikle doktora gitmelisin

adet olmuşsun bence. neden erken olduğunu bilemeyeceğim. çok düzenlimidir adetlerin. erken yaşlarda düzensizlikler olabiliyor

her zaman düzenli değil elbette .. bide erkek arkimin annesi aileler tanısırken gelicek diye müthiş stres yaptım inanılmaz yani ..

off aynı sorun bendede var 24 yaşındayım ama bakiremiyim değilmiyim bilmiorum küçükkün motora binmeye çalışıp düşmüşüm baya kan gelmiş annem anlattı ama doktora gitme bişey olmaz diyor zor bi durum

off aynı sorun bendede var 24 yaşındayım ama bakiremiyim değilmiyim bilmiorum küçükkün motora binmeye çalışıp düşmüşüm baya kan gelmiş annem anlattı ama doktora gitme bişey olmaz diyor zor bi durum

Bende parkta dusmustum, yuruyemeyecek kadar canim yanmisti.
Insallah bisey olmamistirda, merak etmeyin ilerde esleriniz anlar zaten bakiremisin degilmisin.
Zari olupta kan gelmeyenlerde.

kızlar içinize bir şey girmeli ve baskı yapmalı , başka türlü bozulmaz.mermee adet olmuşsun. kızlık bozulması adeti tetikleyen bir şey değil.

rubina06 evlendiğinde boş yere taktığını göreceksin..başka bir şeydir o ,kızlık içerde. bu kadar takmayın vajinusmus olursunuz.hiç bir şey olmadığına eminim, çünkü bekarken ben de böyle şeyleri çok taktım evlendikten sonra vajinusmus oldum, eşim içime girip baskı yaptığı halde bozulmadım.zarım kalın değil. bunları düşünmeyin

psikolojikte olabilir bu aralar stresliyim demişsin ondan da olabilir..çok fazla üstünde durma derim ya birşey yoktur umarım.herkes böyle düşünceler yaşayabilir zamanla...
hep koruma içgüdüsüyle yaşıyoruz ya aman birşey oldumu olur mu? diye o yüzden biz telaş yaptıkça böyle düşünceler artar ve bizi rahatsız eder.en iyisi çok üzerinde durmamak..eğer içim rahat değil diyorsan doktora görün.

Son düzenleme:
buna bizler yardımcı olamayız ne derece doğru cevap verebilirizki buradan
bence yarın ilk işiniz jinekologtan randevu almak olsun..

inşallah yoktur bişey yaaa..

inş. annem doktora gitmeme karşı çıktı ya evlendiğimde kocam yanlış bişi düşünürse ne olcak dedim kocan sana güveniyosa doğruyu anlatırsın ha güvenmeyipte kana bakacaksa kendi bilir dedi:18:

kan gelmesine sebep olduysa bayağı kötü çarpmışsın demek canım ya.:31:

hyman bölümüne bir zarar gelmemiştir merak etme o çok içerde çarpmadan yırtılacak bir yapısı yok zaten.

bence kızlık zarına değilde sert bir darbe aldıysan kılcal damarlarını kanatmıştır.. o kanda ondan dolayı gelmiştir. sıkma canını, kuruntu yapmamaya çalış. yoksa her daim beynini kemirir bu düşünce.

kızlık zarı öyle hemen bozulabılen sey degılkı.sert bir cismin girmesi lazımkı bozulsun artı kızlık zarı hemen öyle şeyımızın kenarında yada acık bır yerde degıl teee oraya koltuk gelecekte senın kızlık zarın bozulacak.adet olmussundur zarla alakası yok ama ıllada şüphe varsa ıcınde git kadın dogumcuya baksın.

Back