• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOLPOSKOPİ İSTANBUL ACİL -CİN1

mia99m

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
10
8
26
Merhabalar,
21 yaşındayım smear sonucum hpv pozitif cin1 geldi, doktor ileri tetkik istedi fakat gittiğim hastane özeldi ve çok pahalıydı işlem. İkinci kez smear verdim, onun da sonucu anormal gelirse (6 ay oldu) kesin kolposkopi yaptıracağım. Bin liraya yakın bütçe ayırabilirim, veya önerdiğiniz bir devlet hastanesi, doktor bilen var mı acaba? 'Evli' değilim haliyle etik yargılardan uzak doktorlarla çok stresli bir süreç yaşamaktan da korkuyorum, tavsiyeleri bekliyorum. Umarım geçmiştir, yaşama düzenimi çok değiştirdim ama altı ay sonucunda belki hala kötü bir sonuç alabilirim, bu yüzden şimdiden doktor vb. öğrenmek istiyorum. Hpv ve Cin1 durumunda olan herkesten her türlü tavsiyeye de açığım. Tam sakinlemiştim ki yine uykusuz stres dolu gecelere döndüm :(

Merhabalar,
21 yaşındayım smear sonucum hpv pozitif cin1 geldi, doktor ileri tetkik istedi fakat gittiğim hastane özeldi ve çok pahalıydı işlem. İkinci kez smear verdim, onun da sonucu anormal gelirse (6 ay oldu) kesin kolposkopi yaptıracağım. Bin liraya yakın bütçe ayırabilirim, veya önerdiğiniz bir devlet hastanesi, doktor bilen var mı acaba? 'Evli' değilim haliyle etik yargılardan uzak doktorlarla çok stresli bir süreç yaşamaktan da korkuyorum, tavsiyeleri bekliyorum. Umarım geçmiştir, yaşama düzenimi çok değiştirdim ama altı ay sonucunda belki hala kötü bir sonuç alabilirim, bu yüzden şimdiden doktor vb. öğrenmek istiyorum. Hpv ve Cin1 durumunda olan herkesten her türlü tavsiyeye de açığım. Tam sakinlemiştim ki yine uykusuz stres dolu gecelere döndüm :KK43:
Başakşehir Cim ve Sakura şehir hastanesi

Geçmiş olsun kolposkopinin muayeneden bir farkı yok. Doktorum her gittiğimde kolposkopla bakıyor neredeyse.

Ahcc diye bir vitamin var siz de mutlaka araştırın. Hpv nin vücuttan atılmasına yardımcı olduğu söyleniyor. Ayrıca sağlıklı beslenme, uyku bağışıklığı güçlendirmek için önerilen şeyler.

sizde hangi tip çıkmıştı?

bende cin 1 seviyesi bile yoktu ama doktorum tedbirli davranıp leep ile deforme olan yeri aldı. Önemli olan hpv nin varlığını bilmeniz ve düzenli kontrol olmanız. Evet benim de uykularım çok kaçtı ama şükür ki tedavisi var. Deformasyon olan yer de alınabiliyor böylece olası risklere karşı tedbir almış oluyoruz.

Geçmiş olsun kolposkopinin muayeneden bir farkı yok. Doktorum her gittiğimde kolposkopla bakıyor neredeyse.

Ahcc diye bir vitamin var siz de mutlaka araştırın. Hpv nin vücuttan atılmasına yardımcı olduğu söyleniyor. Ayrıca sağlıklı beslenme, uyku bağışıklığı güçlendirmek için önerilen şeyler.

sizde hangi tip çıkmıştı?

bende cin 1 seviyesi bile yoktu ama doktorum tedbirli davranıp leep ile deforme olan yeri aldı. Önemli olan hpv nin varlığını bilmeniz ve düzenli kontrol olmanız. Evet benim de uykularım çok kaçtı ama şükür ki tedavisi var. Deformasyon olan yer de alınabiliyor böylece olası risklere karşı tedbir almış oluyoruz.
Merhaba doktorunuzun adı ve cliniği söylebilir misiniz , CİN1 var bende acil tedavi başlamak istiyorum , teşekkür ederim

Back
X