Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lezyon görülmezse parça almazlar bende öyle oldu ama biyopsi hakkında fikrim yok ama kolposkopi zor bir işlem değilAşırı korktugum bir tedavi süreciii.. Daha önce koloskopi yaptıran varmı? Aşırı korkuyorum
Dizlerim varmıyor parça verdirmeye
Gecmis olsun aci agri ne hissetinizSonucum kötü gelince biyopsi istendi![]()
2 yıl içinde 3 kere kolposkopi işlemi oldum, biri uyutularak, diğer ikisi uyutulmadan yapıldı, korkmayın lütfen o kadar abartılacak bir durum değil, ama çoğu devlet hastanesi narkoz eşliğinde yapıyor, öncelikle bu konuyu araştırıp ona göre hastaneden randevu almanızı öneririm.Sağolun. Malesef hala koloskopı olamadım. Okudukça buraları insanı diri diri kesiyolarmış gibi anlatım sekli verdikleri için karşı tarafın da ister istemez tüm pskikoljisini sarsmaya yetiyor.
Ben hiç hissetmedim bile ne alaka? Onu kim diyor?Sağolun. Malesef hala koloskopı olamadım. Okudukça buraları insanı diri diri kesiyolarmış gibi anlatım sekli verdikleri için karşı tarafın da ister istemez tüm pskikoljisini sarsmaya yetiyor.
Araştırıp başka hastane tercih edebilirsiniz, hangi ildeydiniz?Klinik benii devlete yönlendirdi. Sorduğumda uyuşturma var diyildi ama inanamıyorum. Aşırı derecede insanı parçalayan bir hastane çünkü. Ne seni dinliyen doğru düzgün çalışan var ne de doktor. O yüzden inandırıcı gelmedi bana.![]()
Ben hiç hissetmedim bile ne alaka? Onu kim diyor?
Bahsedilen hastane İstanbul'da görünüyor, dediğim gibi narkoz eşliğinde olması en rahatı zaten, araştırıp sorup soruşturmanız gerekiyor. Bir de kişiye göre değişen bir durum acı durumu da.yorumlara bakarsanız anlarsınız
Hastaneye gidip bilgi alabilirsin, işlemin uyutularak yapılıp yapılmadığı ile ilgili ya da burada ki üyelerden o hastaneye giden arkadaşlar illa ki vardır, onlarla iletişime geçebilirsin. Çoğu devlet hastanesi bu işlemi hafif anestezi altında yapıyor çünkü.Jinekolojiji ve onkoloji bolumube sevk edildim ama bu orda muayene oldugm doktor mu yapıyor onkoloji bölümünde görevli birimi bilmiyorm
Canım smear de tipleme yazmaz zaten, bunun için hpv testinnin sonucuna bakman gerekiyor ve smear sonucun hsıl geldiğine göre, rahim ağzında cın2 veya cın3 lezyonları mevcut ve hastalık ilerlemiş durumda, hiç zaman kaybetmeden acilen kolposkopi olman gerekiyor.Smear da tipleme yazmıyor. HSIL olarak geldi.. Yaşım 25
Üzgünüm ama bu smear sonucunun karşısında 1 gün bile kaybetmemelisin..Evet arastırdıgımda öyleydi. Bende internette yazan şeylere pek takılmamak istedim
Evet ama şuan ramazanlık girdi devreye. Gitsemde ztn günü bana kaç ay sonrası verir orası da muamma. Sdce sonuçları devlette doktora göstermem gerekiyor
Siz sigara kullanıyor muydunuzEvet arastırdıgımda öyleydi. Bende internette yazan şeylere pek takılmamak istedim
Evet ama şuan ramazanlık girdi devreye. Gitsemde ztn günü bana kaç ay sonrası verir orası da muamma. Sdce sonuçları devlette doktora göstermem gerekiyor
Dogruda. Evim ve hastane arası çok ters çalışıyorum bir deÜzgünüm ama bu smear sonucunun karşısında 1 gün bile kaybetmemelisin..
Senelerce bağımlısı biriydim 10 sene içtim erken yaşta baslamştm aşırı kopamıyordm da bu 2 senedir bırakmsmSiz sigara kullanıyor muydunuz