• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonya ve Tüyler

blaues_meer

Şükür, şükür, çok şükür...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
890
286
103
Diğer
Biraz saçma gelebilir size ama komşumuzda tesadüfen farkettim. Bıyıklarını ben alıyorum iple. Almadan önce ve sonra kolonya sürüyorum. Yakıyor falan.. Farkettik ki git gide azalıyor. Acaba kolonya azaltıyor mu diye düşünmeye başladık. Bilgisi olan var mı bayanlar? (:

:uhm::sm_confused:

:)
kolonyadaki etil alkol anhidrotik(bölgeyi kurutucu susuz bırakıcı etki) yapıyor ,böyle bir özelliği var etil alkolün,bu kurutucu etkiyle belli süreliğine kıl kök hücrele faaliyetini engelliyor olabilir,ama kökten yok etmez,sadece büyümesinde bi gecikme görülebilir oda çok yüksek ihtimal değil..

sonuçta kolonya da alkol var belki epilasyondan sonra hücreler açılmışken sürülünce köklerine inip zayıflatıyor olabilir mi diye hemen kurdum kaydirigubbakcemile4

:)
kolonyadaki etil alkol anhidrotik(bölgeyi kurutucu susuz bırakıcı etki) yapıyor ,böyle bir özelliği var etil alkolün,bu kurutucu etkiyle belli süreliğine kıl kök hücrele faaliyetini engelliyor olabilir,ama kökten yok etmez,sadece büyümesinde bi gecikme görülebilir oda çok yüksek ihtimal değil..

benden hızlısın tecrübe farkı tabii :a.s.

yazdıklarıma ilaveten ;
çünki kıl kök hücreleri diğer bazı kök hücrelerden farklı olarak kendini hızlıca yenileme kabiliyetine sahip ..

Bugün kendime denedim bakalım ben de etkili olacak mı kolonya yoksa tesadüf mü? :) Birkaç hafta bekleyeceğim inşallah etkili olur. (:

kızlar valla kolonyayı bilemeyecem ama limon+tuz derim en az kolonya kadr yakıyo ama gerçekten üylerin çıkışını azaltıyooooooo tarafımdan denendi onaylandı tavsiye ederim:64::64::64:

Back