• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi ve gastroskopi

tam hatirlamiyorum ucreti ama tomografi endoskopi kolonoskopi muayene ucreti toplam 600 tuttu bizde.
hastaneden hastaneye fark var.
bir de biz polipin patoloji sonucunu 2 ya da 3 gun sonra aldık.ozel cok bekletmiyo
Merhaba sizin polipleriniz iyi huylu mu çıktı?
Birde mukuslu kanama yaşadınız mı?
Benim bugün mukuslu kanamam oldu.Ayın 4nde bende kolonoskopi yaptıracağım

Merhaba sizin polipleriniz iyi huylu mu çıktı?
Birde mukuslu kanama yaşadınız mı?
Benim bugün mukuslu kanamam oldu.Ayın 4nde bende kolonoskopi yaptıracağım
bi yakinim oldu kolonoskopiyi.evet polip iyi huylu kanser riski hiç olmayan bir polip çıktı
hastada kanama yoktu
bu arada hemoroidden dolayi olabilir kanama

bi yakinim oldu kolonoskopiyi.evet polip iyi huylu kanser riski hiç olmayan bir polip çıktı
hastada kanama yoktu
bu arada hemoroidden dolayi olabilir kanama
Canım sabaha kadar uyuyamadım.Ara ara karın ağrısı ve ishal yaşadım.Bayram tatilinden dolayı doktor da yok bekleyeceğim biraz ama ishalim durmuyor

Herkese merhaba, bugün atlattım ben bunu :) dünkü kolonoskopi diyetinde zorlanmadım ama, ilaçlar cidden kötüydü, başka bir seçenek var mı diye sorun eğer size de yapılacaksa :/ en kötü kısım gerçekten ilaçların tadıydı, hayatımda bunun çeyreği kadar bile kötü tadı olan bir şeyle karşılaşmadım. bugüne gelirsek te, sıfır sorun, sıfır rahatsızlık... gittim, damar yolu açtılar, uzandım, damar yolundan bir iğne ve sonra gözümü açtım, aynı yattığım şekilde(belki de hayatımda ilk defa :KK45: ) uyandım :) ne bir ağrı, ne bir rahatsızlık... 3 tane biyopsi parçası alınmış, sonuçlar haftaya imiş, sadece uykum vardı, eve gelip güzelce uyudum ve her şey geride kaldı :)

unutamayacağım tek şey; berbat tatlı ilaç!! :kusmuk: kusarsam bir daha içmek zorunda kalacağım için o kadar sıktım ki kendimi, hiç açlık hissetmedim

Merhaba kizlar

6 ve 2 sene once orta derecede mide kanamasi gecirdim ameliyat olmadim ama o zamandan beri surekli ogutme bulanma yanma bu tarz problemlerim var 3 gun once dorduncuye endoskopi yaptirdim pilor deforme , odem, ulser, gibi seyler cikti pilor deforme icin ameliyat soylentisi var yeme icme yok tuvalet tam bir eziyet yogurtla zeytin yagi falan yiyince cikabiliyorum ancak yardimci olabilirmisiniz lutfen

Merhaba kizlar

6 ve 2 sene once orta derecede mide kanamasi gecirdim ameliyat olmadim ama o zamandan beri surekli ogutme bulanma yanma bu tarz problemlerim var 3 gun once dorduncuye endoskopi yaptirdim pilor deforme , odem, ulser, gibi seyler cikti pilor deforme icin ameliyat soylentisi var yeme icme yok tuvalet tam bir eziyet yogurtla zeytin yagi falan yiyince cikabiliyorum ancak yardimci olabilirmisiniz lutfen
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun :/ aramızda doktor var mı bilmiyorum ancak bu dediklerini hiç yaşamadım, dilerim çabucak atlatırsın :/

Back