- 6 Aralık 2021
- 369
- 53
- 48
- 43
- Konu Sahibi Okyanus73168685
-
Çok teşekkür ediyorum cevap içinBenim annem babam oldular genel anestezi ile. İşlem kolay geçti ikisinin de. Pek zorlanmadılar. Son gece su tarzı bir sıvı içiyorsun. Onun dışında zorluğu yok. Başkent üniversitesi hastanesi Prof Haldun Selçuk yaptı
Merhaba
Ben de bir çok kişi gibi kolonoskopiden korkuyorum hem içilen ilaçlar hem narkozdan korkuyorum.
Tecrübesi olanlar lütfen yazabilir mi
Çok minnettar olurum
Ben evde geçirmedim hastahanede yattım hem tıbbi tedavi almam gerekiyordu. Çok rahat geçirdim çünkü açlık için serum takıldı. Fakat sonrasında narkoz beni sarstı. Biraz halsiz kalmıştım
Tam anestezi aldim durumum kötüydü o an ameliyata donebilirdi sadece buna odaklanmistim
İlaçlar kötü değil daha doğrusu 1 i kötü onu icer içmez çıkardım bir daha vermediler
İlaçlı tomografi de çekilmişti o çok kötüydü
Iceri alındıktan sonra ztn personel rahatlatıyor rüya gibi geliyor çok geçmiş oldun yatabilirseniz o daha iyi olur
Merhabalar Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ve Geçmiş olsun Dilerim Özel hastanede mi yapıldı size
Peki Özel değilse durumum kötü dediniz ya her an ameliyata dönebilir dediniz Ne gibi bir durum vardı ki o şekilde yapıldıEvet özel hastahanede yapıldı endoskopi ve kolonoskopi bir arada oldu
Peki Özel değilse durumum kötü dediniz ya her an ameliyata dönebilir dediniz Ne gibi bir durum vardı ki o şekilde yapıldı
Çok çok geçmiş olsun geç gördüm mesajıÇok ağrı çekiyordum önce ilaç başladılar kesilmedi ateş basladi kalin bagirsakta ödem gözüküyor dediler ama yirtiktan korktular doktorum çok iyiydi o akşam tedavi ile hem enfeksiyonu bitirdi hem sorunu buldu.
Çok çok geçmiş olsun geç gördüm mesajı
Ağrınız tam olarak neredeydi
Beni karnımın sağ alt kısmında leğen kemiğinin üst kısmı
Bağırsak oraya vuruyor mu baya üstte sanki .Sag kaburga alti
Bağırsak oraya vuruyor mu baya üstte sanki .
Bu arada sıkmıyorum değil mi ben de ağrı çekiyorum evden dışarı çıkamıyorum çıksam da 1 saatliğine korka korka en erken hafta 1
Ben de iyi bir doktora denk gelsem şifamı bulmama vesile olsaAsagi dogru Avuç içi kadar bir alandı yok olurmu istemesem hiç yazmam
Benim doktorum şansımdi inandı ve buldu
Ben de iyi bir doktora denk gelsem şifamı bulmama vesile olsa
istanbulHangi bölgede yaşıyorsunuz?
istanbulHangi bölgede yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?