• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi ücretleri İstanbul?

Şuan öyleyim bende çok kötü oluyorum 😔 aşırı taktım aşırı millete soruyorum kanıyor arada diyor kabız olunca kanıyor diyor ama takmıyor hiç şekli rengi herşeyini aşırı takıyorum aşırı Dr bana makatta yırtık oluşmuş dedi krem verdi oturma banyosu verdi yaptım ama yinede ne bileyim aşırı tskiyorum bazen ağrı giriyor Makata onda bile korkuyorum 😔😔😔
Sabah akşam kafaya takıyodum stresi her yerimde hissediyodum yani böyle yaşanmaz dedim en sonunda yaptırdım ki kabızlık da vardı o da gaza getirdi beni oldum kurtuldum

Ve bende rengine şeklinde kadar kafaya takıyodum çok iyi anlıyorum seni ben kolonoskopiye girmesem kafam düzelmezdi

Hemoroid ve kronik fissurum var benim özellikle hemoroid bazen öyle bir ağrı yapıyor ki kitlenip kalıyo insan benim kanamam ağrısız ve kabızsız oluyodu daha çok korkutuyordu beni : ( eğer çok takıyosan kolay kolay geçmez ben 6 ay kafaya taktım kolonoskopi olmadan da rahat edemedim
Ayıptır söylemesi az önce yine tuvalete girdim kabız gibiydim böyle nasil canim yandi nasıl şuan ağrı var bilmiyorum bı anda tansiyon 14 oldu panikten aşırı korktum yine elim ayağım dolandı Dr elle muayene etti benim sizinde etti mi banada makatta yırtık yani çatlak var dedi

Ayıptır söylemesi az önce yine tuvalete girdim kabız gibiydim böyle nasil canim yandi nasıl şuan ağrı var bilmiyorum bı anda tansiyon 14 oldu panikten aşırı korktum yine elim ayağım dolandı Dr elle muayene etti benim sizinde etti mi banada makatta yırtık yani çatlak var dedi
Evet ben Kasım'da öğrendim hemoroid'i ve fissuru ama yine de takıyodum işte insan takıyor

Ben tuvalet sonrası ağrıyı hemoroid ve çatlakların ilk oluştuğu zaman çekmiştim baya sonra bi kaç güne ağrı falan kalmadı

Back