• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi ücretleri İstanbul?

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi s

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi sekreter
Size de çok geçmiş olsun gastroenteroloji doktorları da çok yok zaten

İyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun
Ben kolonoskopiye girdim Hemoroid hariç bi şey çıkmadı çok şükür kafamda kurmuşum

Hemoroid'den dolayı kanamam oluyodu 2 haftaya yakın kabız gibi (Tam olarak değil ilk çıkışı) olunca hemen yaptırdım
Benimde işte Dr a gittim kanadı baktı elle makatta yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama bende çok korkuyorum

Benimde işte Dr a gittim kanadı baktı elle makatta yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama bende çok korkuy
Korku psikolojisi ile yaşanmıyor valla yaşadım 6 ay stresten 7 kilo verdim en sonunda ailemi ikna ettim girdim kolonoskopiye rahatladım zaten nasıl oldu anlamadım bir anda uyutuyolar bi uyanıyosun dinlenme odasındasın sonucu da hemen veriyorlar ağrı sızı yok sadece gazı çıkarmak bi günden az sürüyor hatta benim 1-2 saate bitti yani o kadar rahatladım ki en azından psikolojim düzeldi

Bende öyleyim inan dusunmekten kafayı yicem tuvalete girerken bile kalbim çıkacak yerinden resmen 🙁🙁 aşırı taktım aşırı.
Bende valla öyleydim tuvalete gitmemeye çalışıyordum kan falan görüyorum diye şekline bile takılıyodum ince görsem gün boyu kafaya takıyodum : ((

Bende valla öyleydim tuvalete gitmemeye çalışıyordum kan falan görüyorum diye şekline bile takılıyodum ince görsem gün boyu kafaya takıyodum : ((
Şuan öyleyim bende çok kötü oluyorum 😔 aşırı taktım aşırı millete soruyorum kanıyor arada diyor kabız olunca kanıyor diyor ama takmıyor hiç şekli rengi herşeyini aşırı takıyorum aşırı Dr bana makatta yırtık oluşmuş dedi krem verdi oturma banyosu verdi yaptım ama yinede ne bileyim aşırı tskiyorum bazen ağrı giriyor Makata onda bile korkuyorum 😔😔😔

Back