Tamamdır teşekkür ederimYani oldu tabii okumadım imzaladım hepsini. Bu her yerde vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır teşekkür ederimYani oldu tabii okumadım imzaladım hepsini. Bu her yerde vardır
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi s
Size de çok geçmiş olsun gastroenteroloji doktorları da çok yok zatenÇok geçmiş olsun şifalar dilerim. Ben de bugün çölyak için devlet hastanesine sordum burda endoskopi çekiliyor dedi ama gastroenteroloji ye yönlendirdi beni dahiliye doktoru. Gastroenteroloji bölümü bu hastanede yok, o bölüm eğitim araştırma hastanelerinde olur dedi sekreter
Teşekkür ederimSize de çok geçmiş olsun gastroenteroloji doktorları da çok yok zaten
Yine de şüphe içinde yaşamaktansa peşine düşün ben şüphe yüzünden kafayı yicektimTeşekkür ederim
Evet randevu gelirse gidicem inşallahYine de şüphe içinde yaşamaktansa peşine düşün ben şüphe yüzünden kafayı yicektim
Oldunuz mu kolonoskopiYani oldu tabii okumadım imzaladım hepsini. Bu her yerde vardır
Ben kolonoskopiye girdim Hemoroid hariç bi şey çıkmadı çok şükür kafamda kurmuşumİyi akşamlar özel Okmeydanında oldum 4 5 ay var beş bine olmuştum muayene ücreti Bin tl ayrı ama doktor beyden memnundum yani hem yaşlı biraz hemde güvendim kolonoskopi biraZ korkutucu herkese güvenilmez ama bu doktor iyi kolonoskopi işlemde korkutucu değil sadece Bir gün önce kullanılan ilaçlar tadi kötü şikayetiniz nedir bu arada geçmiş olsun
Dediğiniz yerde yaptım sadece kolonoskopi ilaçları içmek çok zorduOldunuz mu kolonoskopi
Merhaba kanamaniz da varmiydiDediğiniz yerde yaptım sadece kolonoskopi ilaçları içmek çok zordu![]()
Hemoroid'den dolayı kanamam oluyodu 2 haftaya yakın kabız gibi (Tam olarak değil ilk çıkışı) olunca hemen yaptırdımMerhaba kanamaniz da varmiydi
Ben kolonoskopiye girdim Hemoroid hariç bi şey çıkmadı çok şükür kafamda kurmuşum
Aynen ilaçlar çok kötü zaten ne kadara yaptırdınız sizDediğiniz yerde yaptım sadece kolonoskopi ilaçları içmek çok zordu![]()
SGK ile 7 binlerde bi şeydi SGK sız yapsaydım 11.200 lerde bi şey ediyoduAynen ilaçlar çok kötü zaten ne kadara yaptırdınız
Benimde işte Dr a gittim kanadı baktı elle makatta yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama bende çok korkuyorumHemoroid'den dolayı kanamam oluyodu 2 haftaya yakın kabız gibi (Tam olarak değil ilk çıkışı) olunca hemen yaptırdım
Korku psikolojisi ile yaşanmıyor valla yaşadım 6 ay stresten 7 kilo verdim en sonunda ailemi ikna ettim girdim kolonoskopiye rahatladım zaten nasıl oldu anlamadım bir anda uyutuyolar bi uyanıyosun dinlenme odasındasın sonucu da hemen veriyorlar ağrı sızı yok sadece gazı çıkarmak bi günden az sürüyor hatta benim 1-2 saate bitti yani o kadar rahatladım ki en azından psikolojim düzeldiBenimde işte Dr a gittim kanadı baktı elle makatta yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama bende çok korkuy
İşlemde zaten 20-30 dk fln sürüyor sadece anestezi etkisinden çıkmam zor olduBenimde işte Dr a gittim kanadı baktı elle makatta yırtık var dedi krem verdi oturma banyosu verdi ama bende çok korkuyorum
İşlemde zaten 20-30 dk fln sürüyor sadece anestezi etkisinden çıkmam zor oldu
Bende valla öyleydim tuvalete gitmemeye çalışıyordum kan falan görüyorum diye şekline bile takılıyodum ince görsem gün boyu kafaya takıyodum : ((Bende öyleyim inan dusunmekten kafayı yicem tuvalete girerken bile kalbim çıkacak yerinden resmenaşırı taktım aşırı.
Şuan öyleyim bende çok kötü oluyorumBende valla öyleydim tuvalete gitmemeye çalışıyordum kan falan görüyorum diye şekline bile takılıyodum ince görsem gün boyu kafaya takıyodum : ((