benm gıtgım doktor da cok ıyı memnun kaldm ondan hastane de özel ıyı ortamı onda bı problem yok da bu fılm ısını doktorlar mı yapıyor hemsıre gıbı yardımcı elemanlar mı..yanı bayan bulma ımkanmz var mı ben bıraz cekınıyorm acıkcası doktorm da erkek..dılerm korkulcak kadar yoktur..
yaa ben de ara tatilde olacagım bu zıkkımdan..ama korkuyorm ay bır de bunun ne cok ön hazrlıgı varmıs ben mersndeym ama ıstda olucam ee ben ne zaman yapıcam butun bunları ara tatılım ıkı haftacık kı ıcınde bır de anal fıssur amelıyatı olcagm..off sımdıden kastı benı..cok can acıtyor mu arkdslar bu fılm ben etraftan cok korknc seyler duydum da korkuyorm acıkcası..bır de asagı yukarı kolnskopı fıyatları ne..bana özel hastanede emeklı sandıgı ındrmlı fıyatı 270 ytl dedıler..sız kaca yaptrdnız?
ccerence senin diyet listenin maşallahı var.ben de kolonoskopi yaptırmıştım,2 gün sadece sulu şeyler içtim.allahtan çay serbestti bir de tavuk suyu(sadece suyu) içtim.uykularım kaçmıştı nasıl yaptırcam aç kalmak,lavman,utanmak ama boşunaymış.iyi ki yaptırmışım çok şükür birşey çıkmadı.bir arkadaşımız aynen anlatmış,önlük giydiriliyor önlükte delik var bir yerin görülmüyor,erkek olması önemli değil yani.hele uyutuluyorsa çok iyi.beni uyutmamışlardı,gözünde büyütme.
iyi haberlerini bizle paylaş olur mu?geçmiş olsun.
dr.um özel gazinin gastro başkanı ama klinigine gidiyorum gazide herhangi bir dr.a yaptırıcam kolonos.yi...az sonra diyeti yazayım buraya da belki yarıdmınız dokunur çok saolun kızlar ya...Allah razı olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?