- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 29
Insallah benim de öğretmenler gününde kan testi vermem gerekiyor hayırlı haberler alırız inşallah hepimizPazartesi kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırız
Sizde sabah uyandığınız da yumurta akı gibi bir akıntı geldi mi kokuluInsallah benim de öğretmenler gününde kan testi vermem gerekiyor hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
Kimseee yok muuuKolomen ve ovitrelle iyi hamile kalan var mı. Ben adetin 3 günü kolomene başladım. Doktor sol da 2 tane 18mm yumurtam çatladığını söyledi 7 kasım akşamı ovitrelle iğnesi oldum. Sizlerin deneyimi nedir. Hiç bir sorun yok ilk denemem
Evet sürekli oluyor o akıntı igne olduğundan beriSizde sabah uyandığınız da yumurta akı gibi bir akıntı geldi mi kokulu
Kaçıncı gününüz ben bugün idrar testi yapıcaEvet sürekli oluyor o akıntı igne olduğundan beri
Siz benden 5 gün önce olmuşsunuz iğneyi acaba test yaptınız mı çıktı mı bisi?Kimseee yok muuu
Benim 9.gunum bugün sizce iğnenin etkisi geçmiş mıdır?Kaçıncı gününüz ben bugün idrar testi yapıca
Benim 9.gunum bugün sizce iğnenin etkisi geçmiş midirKaçıncı gününüz ben bugün idrar testi yapıca
Sizin kaçıncı gününüzKaçıncı gününüz ben bugün idrar testi yapıca
14 gün bugünBenim 9.gunum bugün sizce iğnenin etkisi geçmiş midir
Sizin kaçıncı gününüz
Ben 7 kasım da olsun iğne ??Igne olanlar bat tarihiniz ayni günde mi olduuuu
Daha yeni sizin regl tarihinize henuz var ben igneden snda regl beklenen tarihte mi oluyor yoksa uzuyormu onu merk edyormBen 7 kasım da olsun iğne ??
Aslında literatüre göre insan vücudu yumurta catladiktan sonra dollenmezse eger 14 gun sonra adet olur ama ben kendi adıma konuşayım nisan ayında da bu tedaviyi aldım 17. Gün adet oldum ama bat a göre erken oldum normalde benim 33 gunde bir olurdu adet dönemim birkaç gün daha önce gelmişti ama her insan vücudu bir değil tabiki...Daha yeni sizin regl tarihinize henuz var ben igneden snda regl beklenen tarihte mi oluyor yoksa uzuyormu onu merk edyorm
Sizin sonuç yokmu bugün 14. Gün kan verdiniz miBen 7 kasım da olsun iğne ??
Evet sorum buydu ben regl 11 gün kala igne oldum çünkü yumurta gec büyüdü bikac gün ileri geri oynama olabilir demekkiAslında literatüre göre insan vücudu yumurta catladiktan sonra dollenmezse eger 14 gun sonra adet olur ama ben kendi adıma konuşayım nisan ayında da bu tedaviyi aldım 17. Gün adet oldum ama bat a göre erken oldum normalde benim 33 gunde bir olurdu adet dönemim birkaç gün daha önce gelmişti ama her insan vücudu bir değil tabiki...
Evet evet olabiliyor.Evet sorum buydu ben regl 11 gün kala igne oldum çünkü yumurta gec büyüdü bikac gün ileri geri oynama olabilir demekki