Kolomen ve ovitrelle kulananlar

blog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
546
83
27
Kolomen ve ovitrelle iyi hamile kalan var mı. Ben adetin 3 günü kolomene başladım. Doktor sol da 2 tane 18mm yumurtam çatladığını söyledi 7 kasım akşamı ovitrelle iğnesi oldum. Sizlerin deneyimi nedir. Hiç bir sorun yok ilk denemem

Arkadaşlar kimse yokkk muuu??

Ben sol 2 tane oluşmuştu. Peki doktor başka birşey dedi mi size

Ben sol 2 tane oluşmuştu. Peki doktor başka birşey dedi mi size
iğne saatine göre ilişki günler yazdı ama tek sağ tek yumurta 25 m yani biraz zor gibi tek yumurta ile ama bakalım nasip :)

Kimse yokkk mii

Benim de igne günüm 12 Kasım dünden beri berbat bir durumdayım dun aşırı karın ağrısı yasiyorsum bugün de eklem ağrısı mide bulantısı çok aşırı yaşıyorum ayakta duracak halim yok resmen normal midir sizce

Ben de aynı oldu baş ağrısı 3. 5 güne geçiyor 12 oldu benim şuanlık bende birşey yok arada batma ve bel ağrısı var

Ben de aynı oldu baş ağrısı 3. 5 güne geçiyor 12 oldu benim şuanlık bende birşey yok arada batma ve bel ağrısı var
Bugün daha rahatım sukrolsun en azından bisiler yemeye başladım bu arada 6. Günüm idrar testi yaptım coook silik bir çizgi çıktı demekki iğnenin etkisi azalıyor ama içimden bir his bu ay da ol.adi diyor hadi hayirlisi

Kızlar yumurtlamanın 10. Günü bugün.
Yarım test yapacaktım ki lekenlenmem başladı gibi. Yarına tam başlar
Bu ay doktora gidip klomen kullanacaktim.
Ben salı günü doktor randevusu almıştım.
Salı günu 4. Gün oluyor lekelenmenin.
Tahlil yapıp ertesi gün çıkan sonuçla klomen başlatır mi?
Tahlil günü reglin 3. Gününe denk gelmedi diye önümüzdeki aya erteler mi ?

Herkes 14 günden sonra test yapın diyor. İnternet de 12 gün sonra diyor

Doktorla görüş

Herkes 14 günden sonra test yapın diyor. İnternet de 12 gün sonra diyor
Valla bende neye göre yapacağım bilmiyorum nisan ayında klomen ovitrelle tedavisine baslamistim yine 15. Gün kan verdim 5.2 çıktı yani olmadığı ortaya çıkmıştı zaten 17. Gün adet olmuştum demekki 12-14 gün arası yapılan test doğru sonuç veriyor

Pazartesi kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…